Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sanitas Arad: 24 de cadre medicale de la SCJU au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Sanitas Arad: 24 de cadre medicale de la SCJU au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus

24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus, din 250 testate, a declarat imercuri, pentru Agerpres, presedintele Sanitas Arad, Otinel Sandru. continuă pe Hotnews

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti, infectate cu coronavirus. Medic: Nicio sectie nu va fi inchisa

24 de medici si asistente de la Spitalul Militar au fost confirmate cu noul coronavirus. Alte sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes, din Bucuresti, au fost depistate pozitiv.

Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Niciunul dintre cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia testate nu este infectat cu coronavirus.

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

Managerul Spitalului Focsani si mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de munca

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, dar si mai multe cadre medicale ale unit.

COVID-19. 207 cadre medicale de pe ambulanta, in izolare la domiciliu, 24 sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus

24 de cadre medicale de pe ambulanta sunt confirmate cu COVID-19, iar 207 sunt in izolare. Presedintele Sindicatului Ambulantierilor, Gheorghe Chis, a precizat, la Digi 24, ca ambulantierii trebuie sa primeasca echipamente de calitate, care sa ii protejeze de posibilitatea infectiei cu noul coronavirus.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

Sapte cadre medicale de la spitalul Victor Babes diagnosticate cu COVID-19

Sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV2, miercuri, 1 aprilie, potrivit Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

CORONAVIRUS. Noi probleme la Spitalul Suceava: 100 de cadre medicale vor fi retestate pentru Covid-19 pentru ca nu au fost completate fisele

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Suceava se lupta, nu doar cu coronavirusul, ci si cu incompetenta altora. Cel putin 100 de cadre medicale din cel mai afectat loc din tara de pandemie vor fi retestate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )