Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Adevărul Adevărul,
Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Niciunul dintre cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia testate nu este infectat cu coronavirus. continuă pe Adevărul

20 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Mehedinti au intrat in contact cu un barbat infectat cu COVID-19

Sambata seara a venit confirmarea ca unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, un barbat in varsta de 50 de ani, este infectat cu virusul COVID-19.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Managerul Spitalului Focsani si mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de munca

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, dar si mai multe cadre medicale ale unit.

83 de angajati ai Spitalului Judetean Arad, din care 35 de medici, au plecat in concediu. Ce explicatii ofera managerul spitalului

La Spitalul Judetean din Arad un numar de 83 de angajati au intrat in concediu medical in luna martie, din care 35 sunt medici, potrivit datelor prezentate de managerul spitalului, Carmen Lucuta. in plus, 14 cadre medicale au plecat prin pensionare sau prin demisie. Nici la capitolul echipamente de protectie spitalul nu sta prea bine: stocurile sunt sunt suficiente doar pentru astazi, 1 aprilie.

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava - mangerul Florin Filip si directorul medical Doina Ganea Motan - a demisionat miercuri seara, scrie Monitorul de Suceava. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID.

O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta din Galati, inchisa dupa ce un pacient a fost gasit cu COVID-19

Internarile la Sectia Medicala 1 au fost sistate, iar pacientii existenti vor fi externati in vederea efectuarii dezinfectiei spatiului si aparaturii. 29 de cadre medicale din diverse sectii pe unde a trecut pacienta pentru investigatii) au fost trimise in izolare la domiciliu.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

72 de cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, la izolare dupa confirmarea cu coronavirus a unei paciente

72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente. De asemenea, celor 9 rezidenti de pe sectie li s-a solicitat sa ramana acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )