Libnet.ro
UNICEF

00:07

SANJEEV GUPTA, ALIANTA GFG: Romania - una dintre cele mai scumpe tari europene la electricitate si gaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SANJEEV GUPTA, ALIANTA GFG: Romania - una dintre cele mai scumpe tari europene la electricitate si gaz

Stefan Radu Oprea: Guvernul lucreaza la o schema de ajutor de stat, agreata de Uniunea Europeana, prin care pot fi reduse costurile energiei pentru industria energointensiva Guvernul lucreaza la o schema de ajutor de stat, agreata de Uniunea Europeana, prin care pot fi reduse costurile energiei pentru indus-tria energointensiva, potrivit Ministrului Mediului de Afaceri, Comertului si Antreprenoriatului, Stefan Radu Oprea. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranete

Sophia Loren implineste azi, 20 septembrie, varsta de 85 de ani, care nici ca ar fi ghicita dCum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranetee multi. Cu toate ca timpul a trecut, parca a iertat-o si a fost foarte bland cu .

Madalin Ionescu, strigat de disperare in miez de noapte:A fost una dintre cele mai dificile din viata mea.ii cer iertare Cristinei - Incredibil ce a putut face prezentatorul tv

Madalin Ionescu a rabufnit in miez de noapte. Celebrul prezentator tv a scris un mesaj pe Facebook care i-a bulversat pe fanii acestuia. Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de.

Topul salariilor din industria auto. Romania, una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati in domeniu

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit eJobs.

Se inchide una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice

Amoma, a treia cea mai mare platforma de rezervari turistice online la nivel mondial, a anuntat, pe site-ul oficial , ca isi opreste activitatea si reclama conditiile de concurenta din piata. Amoma oferea servicii de inchirieri camere de hotel si in.

Mihai Sora, dupa votul in favoarea lui Kovesi: Una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani. Sa inceapa Festivalul Disperat al Inculpatilor!

Filosoful Mihai Sora spune ca votul in favoarea Laurei Codruta Kovesi din Consiliul UE este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani si isi exprima convingerea ca Laura Codruta Kovesi va fi la inaltimea increderii de care se bucura. Sa inceapa, asadar, Festivalul Disperat al Inculpatilor!, adauga Mihai Sora.

S-a decis! E LEGE! Daca SUFERI de una dintre ACESTE BOLI, RAMAI FARA PERMIS! SOFERII ROMANI, in ALERTA!

Mare atentie! Daca suferi de una dintre bolile aflate in lista de mai jos, nu vei putea conduce! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE.

Libra, moneda digitala a Facebook, ar putea avea un rival puternic dezvoltat de unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Desi acum o luna, cand a prezentat proiectul pentru o criptomoneda stabila, globala, CEO-ul unuia dintre cele mai mari exchange-uri de monede digitale Binance a mentionat ca acest lucru ar trebui sa ajute Libra. Acum, Binance pozitioneaza in mod explicit proiectul sau Venus ca o alternativa favorabila autoritatilor la criptomoneda pe care Facebook planuieste sa o lanseze anul viitor.

PAULINA GOSK, WIZZ AIR: Romania este o piata sensibila la nivelul pretului

Wizz Air va lansa o noua ruta din Bucuresti spre Lyon, Franta * O noua aeronava airbus A321 alocata pietei locale Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi va continua extinderea operatiunilor din tara noastra, Roma-nia reprezentand una dintre cele mai importante piete pentru companie.

Pericol de EXPLOZIE in Romania! PESTE 1000 de grenade au fost descoperite! Detalii de ultim moment

Una dintre cele mai mari descoperiri de munitie din Romania a avut loc marti in judetul Vrancea. Nu mai putin de 1087 de grenade ofensive din Primul Razboi Mondial au fost gasite in localitatea Campuri. in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )