Libnet.ro
UNICEF

13:00

Se inchide una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se inchide una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice

Amoma, a treia cea mai mare platforma de rezervari turistice online la nivel mondial, a anuntat, pe site-ul oficial , ca isi opreste activitatea si reclama conditiile de concurenta din piata. Amoma oferea servicii de inchirieri camere de hotel si in. continuă pe Wall-Street Ro

Madalin Ionescu, strigat de disperare in miez de noapte:A fost una dintre cele mai dificile din viata mea.ii cer iertare Cristinei - Incredibil ce a putut face prezentatorul tv

Madalin Ionescu a rabufnit in miez de noapte. Celebrul prezentator tv a scris un mesaj pe Facebook care i-a bulversat pe fanii acestuia. Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de.

Artistii lumii, la Targul de Arta Contemporana din Istanbul. Una dintre cele mai admirate lucrari apartine unui roman

Cei mai buni artisti ai lumii s-au reunit, zilele acestea, la Istanbul, la targul de arta contemporana. Sute de lucrari aduse din peste 40 de tari au lasat muti de uimire vizitatorii prin mesajele puternice.

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

Cum arata tanara absolventa de Drept care va reprezenta Romania la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss din lume

Andreea are deja un titlu major la activ: in decembrie 2018 a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta din Europa la concursul Miss Supranational 2018.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UEintre veniturile mari si cele mici

Veniturile celor mai bogati 10% din romani sunt de aproape sase ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, aproape dublul mediei europene de 3,7, arata o analiza a Monitorului Social.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

Una dintre cele mai puternice perechi de zodii: Gemeni si Varsator. Top 5 cele mai compatibile in dragoste

Vrei sa afli daca ai alaturi persoana potrivita din punct de vedere astral? Horoscopul iti spun exact cu cine te potrivesti in plan amoros, iar aceste cinci cupluri de zodii au toate sansele sa se iubeasca pana la adanci batraneti.

Incendiu la una dintre cele mai vestite manastiri din Prahova

Un incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza in jurul orei 12:44, la Manastirea Cheia. Incendiul se manifesta la o anexa gospodareasca din lemn, situata intre doua chilii.

ANALIZA Andreescu, cele mai mari castiguri din tenis in 2019: Cat a incasat pentru fiecare minut la US Open

Tenisul a fost mereu considerat un sport al bogatilor, insa, in ultimii ani, premiile acordate in diverse turnee au atins cote de-a dreptul astronomice!.

Champions League: PSG vs Real Madrid si Atletico Madrid vs Juventus, printre cele mai asteptate dueluri ale serii (Programul televizarilor)

Prima etapa a grupelor Champions League continua miercuri, printre protagoniste aflandu-se multe dintre favoritele actualei editii a competitiei. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii se anunta a fi cel dintre Real Madrid, detinatoarea recordului de trofee 13), si PSG. Pe Wanda Metropolitano se vor infrunta Atletico Madrid si Juventus, in timp ce Tottenham, finalista ultimului sezon, va evolua pe terenul celor de la Olympiacos Pireu.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )