Libnet.ro
UNICEF

07:15

Coronavirus Marea Britanie: Aproape 20.000 de cazuri in 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Marea Britanie: Aproape 20.000 de cazuri in 24 de ore

Marea Britanie a raportat miercuri 19. 724 de noi cazuri de Covid-19 in 24 de ore, o crestere de aproape 2. 490, fata de ziua precedenta, arata datele guvernului britanic, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Record absolut de infectari cu SARS-CoV-2: 4016 de noi cazuri in 24 de ore. in acelasi timp 66 de pacienti au decedat, iar 686 sunt la ATI

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 164. 477 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 4. 016 de noi imbolnaviri din doar 31. 318 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 601 de decese, din care 66 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 686.

Bilantul infectarilor cu SARS-CoV-2: 3.109 de noi cazuri in 24 de ore. in acelasi timp 68 de pacienti au decedat, iar 651 sunt la ATI

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 160. 461 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 3109 de noi imbolnaviri din doar 26. 718 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 535 de decese, din care 68 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 651.

Coronavirus: in Marea Britanie este posibila a doua carantina nationala, spune un cercetator de top

O alta carantina nationala este o posibilitate si trebuie sa facem ce putem pentru a o evita cu orice cost, a spus un cercetator britanic de top, relateaza BBC.

Saptamana negra pentru Marea Britanie! Cazurile de COVID-19 au crescut cu 40%

Marea Britanie a inregistart o crestere ingrijoratoare a cazurilor de COVID-19. Oficialii din domeniul sanatatii au anuntat in ultima saptamana o crestere de 40%, cu 19. 724 de infectii noi si 137 de decese in ultimele 24 de ore.

inca un focar de coronavirus in Alba, la furnizorul judetean de apa potabila. Peste 100 de cazuri noi in 24 de ore

Un nou focar de coronavirus a fost depistat n Alba, la societatea Apa CTTA, furnizorul judetean de apa potabila.

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

Jeffry Tuckerm, analist: Atacurile politice asupra Huawei arata ca SUA si Marea Britanie vor sa ridice o cortina de fier digitala in intreaga lume

Comitetul de aparare al Parlamentului britanic sustine ca a gasit dovezi clare ca gigantul telecomunicatiilor Huawei a colaborat cu statul chinez. Potrivit acestuia, Marea Britanie ar avea nevoie sa scoata.

Director OMS: Numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta si alte tari europene este ingrijorator. Sistemul medical are dezechilibre

Mike Ryan, director executiv al OMS, a spus in conferinta de presa ca numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator, potrivit The Guardian.

MIKE RYAN: Numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator

Mike Ryan, director executiv al OMS, a spus in conferinta de presa ca numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator, potrivit The Guardian.

Noi masuri restrictive in Marea Britanie. Boris Johnson anunta trei tipuri de alerte diferite

Upa avertismentele ca decesele din Marea Britanie ar putea creste fara o actiune urgenta, Boris Johnson a incetat sa impuna un alt blocaj complet, asa cum a facut in martie, dar a avertizat ca ar putea lua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )