Libnet.ro
UNICEF

14:30

Saptamana plina de evenimente culturale, la Ateneul National din Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Saptamana plina de evenimente culturale, la Ateneul National din Iasi

Saptamana 11-17 noiembrie 2019 aduce, la Ateneul National din Iasi, o serie de evenimente culturale, precum proiectii de film, premiere de gala cu invitati, un spectacol de teatru si un concert aniversar. Lista filmelor cuprinde titluri recente din cinematografia romaneasca si din strainatate. Lungmetrajul de debut al lui Liviu Sandulescu, Carturan, poate fi . continuă pe Ceaşca de Cultură

Studentii sunt asteptati la Festivalul UniFEST din Capitala, cu evenimente culturale, sportive, de sanatate si dezvoltare personala

UniFEST este festivalul studentesc care se desfasoara la nivel national, prima oara debutand in anul 2001, in Bucuresti. in portofoliul activitatilor organizate de Uniunea Studentilor din Romania USR), cea mai mare federatie studenteasca la nivel national, se regasesc evenimente culturale, sportive, de divertisment, sanatate si dezvoltare personala. Anul acesta, evenimentul se desfasoara intre 8-18 noiembrie.

Discriminare la o scoala din Iasi: elevii romi ies in pauza la o alta ora fata de ceilalti copii. Motivul este revoltator

Acuzatii grave de segregare pe criterii etnice la scoala Ion Neculce din Iasi, dupa ce zeci de copii de la o scoala de elita din Iasi au fost mutati sa invete intr-o alta scoala, unde elevii sunt in.

Femeia se urcase in autobuzul 19 din Iasi. Cand a ajuns acasa a inteles ce i se intamplase. A fost si mai speriata cand peste cateva zile a primit un telefon

Femeia se urcase in autobuzul 19 din Iasi. Cand a ajuns acasa a inteles ce i se intamplase. A fost si mai speriata cand peste cateva zile a primit un telefon. Mai precis, femeii i se furase portofelul cu.

Tanar de 20 ani, prins baut la volan, dupa ce a fost urmarit de politisti pe strazile din Iasi

Tanarul in varsta de 20 de ani din judetul Vaslui care a fost prins baut la volan, dupa ce a fost urmarit de politisti pe strazile municipiului Iasi, el neavand nici permis de conducere, este fiul.

Santaj cu filmulete pentru adulti la Facultatea de Medicina din Iasi

O tanara a ajuns in fata magistratilor, dupa ce a fost acuzata ca si-a santajat o colega. Potrivit anchetatorilor, cele doua, inculpata si partea vatamata, sunt studente la UMF Iasi. Inculpata este.

Plan diabolic: Un barbat din Iasi a OTRAVIT apa din fantana din sat, ca sa-si OMOARE sotia

O tragedie de proportii intr-un sat din judetul Iasi a fost oprita in ultima clipa. Un barbat cuprins de furie ar fi turnat otrava in fantana localitatii pentru a-si ucide sotia. Nu s-a gandit nicio.

UPDATE: Un barbat din Iasi a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie

Un barbat din comuna Costuleni, judetul Iasi, este banuit ca a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie. Femeie spune ca a cerut ordin de protectie impotriva barbatului, care o ameninta continuu.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )