Libnet.ro
UNICEF

00:07

Saptamana si protestul pentru guvernul Dancila. Sindicalistii din industria Apararii protesteaza marti in fata Guvernului - VIDEO

Antena3 Antena3,
Saptamana si protestul pentru guvernul Dancila. Sindicalistii din industria Apararii protesteaza marti in fata Guvernului - VIDEO

Sindicalistii din industria Apararii protesteaza marti in fata Guvernului. Angajatii cer salarii decente si fonduri pentru ca specialistii sa nu mai plece din domeniu. De asemenea, oamenii spun ca. continuă pe Antena3

Sindicalistii din industria de aparare vor picheta marti si miercuri Guvernul

Sindicatele din industria de aparare, afiliate la Confederatia Nationala Sindicala CNS) Cartel Alfa si Blocul National Sindical BNS), vor picheta timp de doua ore Guvernul Romaniei, in zilele de 15 si 16 mai, pentru a semnala problemele cu care se confrunta companiile si salariatii din acest sector de activitate, se arata intr-un comunicat al sindicalistilor, citat de Agerpres.

Sindicalistii din industria de aparare picheteaza astazi sediul Guvernului, reclamand nerespectarea angajamentelor asumate

Sindicalistii din industria de aparare picheteaza, marti, sediul Guvernului, invocand nerespectarea angajamentelor si nerezolvarea problemelor din domeniu. SIndicalistii afirma ca este o problema majora de securitate pastrarea personalului calificat din domeniu si cer gasirea unor solutii de salarizare decenta pentru atragerea tinerilor. Protestul este autorizat intre orele 11. 00 si 13.

SONDAJ Se va replia Guvernul Dancila n politica externa, dupa discutia cu Iohannis?

Presedintele Iohannis a discutat marti, dupa multe tatonari, cu premierul Viorica Dancila si ministrii Ana Birchall si Teodor Melescanu. Potrivit presedintiei, seful statului a cerut cooperare institutionala si a atras atentia ca in politica externe e nevoie de constanta si predictibilitate si exista linii rosii pe care nu le trece nimeni. Sondaj HotNews. ro: Se va replia Guvernul Dancila in politica externa, dupa discutia cu Iohannis?.

Scrisoare critica a comisarului european Corina Cretu catre Guvernul Dancila: Sunt extrem de ingrijorata...

Scrisoare critica a comisarului Corina Cretu catre Guvernul Dancila. Comisarul european pentru Politica Regionala transmite, intr-o scrisoare adresata Ministerului Transporturilor, ca este extrem de.

Ce strategii foloseste Guvernul Dancila pentru a-si tine prietenii din presa aproape: Un site de stiri a primit naintea tuturor un comunicat de presa despre ntlnirea dintre premier si presedinte

Un site de stiri apropiat puterii a primit marti un comunicat de presa al Guvernului inaintea celorlalte institutii de presa din Romania. Abia dupa vreun sfert de ora de la publicarea pe site-ul respectiv, comunicatul a fost trimis catre restul jurnalistilor acreditati pe Guvern. Potrivit practicilor uzuale, un comunicat de presa trebuie trimis tuturor aflati in lista de contacte, in acelasi timp, fara a fi favorizat vreun jurnalist sau altul. Comunicatul se referea la intalnirea care a avut loc marti intre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis.

GUVERNUL DANCILA prezinta CIFRELE RUSINII: Jumatate dintre romani traiesc in SARACIE CRUNTA

Vicepremierul Viorel Stefan a anuntat marti ca, fata de anul 2016, peste 695. 000 de romani au iesit din zona de saracie. Cu toate acestea 6. 000 traiesc in saracie si risc de excluziune.

Protest al angajatilor din Industria de Apararea: Salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017

Un protest spontan a izbucnit luni la Fabrica de pulberi de la Fagaras. Angajatii au refuzat sa mai lucreze fiind nemultumiti ca salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017. La protest particip.

A murit actrita Margot Kidder, celebra pentru rolului Lois Lane din Superman, alaturi de Christopher Reeve

Actrita canadiana Margot Kidder, cunoscuta in special pentru rolului lui Lois Lane in saga Superman, alaturi de Christopher Reeve, a murit duminica la varsta de 69 de ani, anunta AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )