Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte ani de inchisoare pentru uciderea lui Madalin Vizitiu in Ajunul Craciunului

Adevărul Adevărul,
Sapte ani de inchisoare pentru uciderea lui Madalin Vizitiu in Ajunul Craciunului

Tribunalul Hunedoara a pronuntat solutia in dosarul mortii tanarului Madalin Vizitiu, ucis in timpul unei petreceri din Ajunul Craciunului. Sergiu Gostian, cel care a comis crima, a fost condamnat. continuă pe Adevărul

Dupa noile coduri, Nastase primea OBLIGATORIU un spor de doi ani inchisoare

Procurorii DNA au cerut ieri un spor de un an inchisoare pentru fostul premier Adrian Nastase, prin aplicarea legii penale mai favorabile. Suplimentul de pedeapsa a fost cerut de parchetul anticoruptie in urma solicitarii lui Nastase de a-i fi contopite pedepsele primite in dosarele Trofeul Calitatii doi ani) si Zambaccian patru ani).

Sova: Basescu a fost degeaba sapte ani ministru al Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a raspuns, marti, criticilor formulate de presedintele Traian Basescu privind constructia de autostrazi, afirmand ca seful statului a fost degeaba ministru al Transporturilor timp de sapte ani.

Genica Boerica, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru returnari ilegale de TVA. Afaceristul a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera

Genica Boerica a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel din Craiova la 6 ani de inchisoare cu executare pentru returnari ilegale de TVA. Sentinta a fost data pe 28 aprilie si este definitiva.

VIDEO INCREDIBIL! Cantareata de la noi, condamnata la inchisoare pentru trafic de droguri!

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei a fost condamnata pentru trafic de droguri la doi ani de inchisoare si.

VIDEO Cantareata de la noi, condamnata la inchisoare pentru trafic de droguri!

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei a fost condamnata pentru trafic de droguri la doi ani de inchisoare si.

DNA cere inca un an de inchisoare pentru Adrian Nastase. Fostul premier vrea sa renunte la cetatenia romana

Un procuror al DNA a cerut luni la Tribunalul Bucuresti acordarea unui spor de pedeapsa de un an lui Adrian Nastase, care sa se adauge la cinci ani de inchisoare rezultati in urma contopirii condamnarilor din dosarele 'Zambaccian' si 'Trofeul Calitatii', transmite Agerpres.

Un an de inchisoare pentru agresorul lui Bogdan Aurescu

Adrian Vlad, barbatul acuzat ca l-a agresat pe secretarul de stat de la Ministerul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu, pe holurile Facultatii de Drept din Bucuresti, a fost condamnat, miercuri, la un an de inchisoare cu executare, pentru ultraj, anunta Mediafax.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

Procurorii DNA cer spor de un an inchisoare pentru Adrian Nastase. Fostul premier: Ma gandesc sa renunt la cetatenia romana (VIDEO)

Procurori Directiei Nationale Anticorputie cer inca un an ca spor de detentie pentru Adrian Nastase. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca luni contopirea pedepselor din dosarele Zambbaccian si Trofeul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )