Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sapte dintre cei 10 mari retaileri din Romania au depasit, in 2017, pragul de 1 mld. euro din vanzari, intr-o piata dominata de Kaufland

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sapte dintre cei 10 mari retaileri din Romania au depasit, in 2017, pragul de 1 mld. euro din vanzari, intr-o piata dominata de Kaufland

Kaufland Romania si-a mentinut pozitia de lider autoritar al retailului romanesc in 2017, an in care a inregistrat o cifra de afaceri de peste 10 miliarde de lei 2,2 miliarde de euro) si un profit net de peste 670,3 milioane de lei 145 de milioane de. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Gafele ministrului Educatiei la Olimpiada Internationala de Matematica: a gresit numele unuia dintre cei mai mari matematicieni romani

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a fost unul dintre invitatii de onoare la ceremonia de deschidere a Olimpiadei Internationale de Matematica. Cunoscut pentru gafele pe care le face in discursurile sale, Popa nu a dezamagit la Cluj. El l-a botezat pe unul dintre cei mai mari matematicieni romani Grigore Moisil.

Cati bani au facut, din livrarile de colete, cei mai mari curieri in 2017

Cei mai mari jucatori din curierat au avut un an dificil in 2017, majoritatea au fost pe pierderi sau au inregistrat un profit foarte mic, desi piata a urcat la aproape 450 de milioane de euro. Asteptarile pentru 2018 sunt ca piata de curierat va.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

Festival medieval in una dintre cele mai frumoase cetati din Romania

Cetatea din Oradea imbraca straie de sarbatoare in acest weekend, cand are loc cea mai bogata editie a Festivalului Medieval, in orasul de pe Cris urmand sa ajunga 450 de domnite si cavaleri, din Romania, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Ucraina, Ungaria si Cehia, care vor da spectacole si vor purta lupte crancene.

Film interzis in 1985 de cenzura comunista din Romania - documentar de arhiva - VIDEO

Acest film documentar a fost realizat de catre regizorul Copel Moscu in 1985 la solicitarea unui combinat avicol din judetul Bacau. Filmul a fost interzis de cenzura la cateva luni dupa realizare. Titlul.

S-a terminat! BIANCA DRAGUSANU pleaca din Romania! Mesajul de ADIO catre fani

Bianca Dragusanu si-a anuntat fanii ca va pleca pentru o scurta perioada de timp din Romania! Vedeta va vizita in perioada urmatoare Italia. Stiti ca am vorbit de vreo 100 de ori de cat de datori ne.

Oras subteran din Romania, cu efecte miraculoase. Cum arata aceasta oaza de sanatate

Exista un loc din Romania despre care se spune ca ar fi o adevarata oaza de sanatate. Este vorba despre Salina Praid, care se intinde pe 1300 de metri patrati. Printr-un tunel lung de peste 1. 000 de metri.

Valoarea grupului Teraplast s-a triplat dupa 10 ani

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata constructiilor din Romania, a reusit sa-si tripleze valoarea de piata in cei zece ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB). Actiunile TRP au fost tranzactionate pentru prima data la BVB pe 2 iulie 2008.

Topul unde romanii conduc detasat in Europa. Suntem cei mai mari proprietari de imobile din Europa

Tara noastra se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste ponderea din populatie care locuieste in casa proprie mai degraba decat cu chirie, arata o statistica a Eurostat. Romanii.

Un interlop periculos din Romania a fost prins in Italia. Barbatul fusese cautat de Interpol timp de sapte ani

Un interlop roman cautat de sapte ani prin Interpol a fost prins in Italia. Marius-Nicolae Stan este originar din Focsani si avea de executat pedepse care cumuleaza 20 de ani de inchisoare, pentru fapte de.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )