Libnet.ro
UNICEF

00:07

Valoarea grupului Teraplast s-a triplat dupa 10 ani

Adevărul Adevărul,
Valoarea grupului Teraplast s-a triplat dupa 10 ani

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata constructiilor din Romania, a reusit sa-si tripleze valoarea de piata in cei zece ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB). Actiunile TRP au fost tranzactionate pentru prima data la BVB pe 2 iulie 2008. continuă pe Adevărul

Alarmant! Fetele ajung la pubertate mult mai rapid decat acum 10 ani. Urmarile sunt periculoase

Pubertatea in randul fetelor incepe la varsta de zece ani, cu cinci ani mai devreme decat acum 10 ani. Schimbarile hormonale care activeaza maturizarea precoce la copii au un impact asupra sanatatii.

Un barbat din Vaslui, gasit spanzurat! Trupul neinsufletit a fost descoperit de fiul lui de 10 ani

Un barbat un varsta de 40 de ani din Vaslui si-a pus capat zilelor. Barbatul a fost gasit atarnand de streang chiar de propriul lui copil in varsta de 10 ani. Speriat, micutul si-a strigat mama, iar femeia a sunat la.

Cum poate fi mintea unui copil de 10 ani atat de diabolica incat sa ucida un alt copil de 2 ani? Cazul care intrece orice imaginatie

James Bulger avea doar doi ani atunci cand a fost ucis fara mila de doi copii mai mari cu 8 ani decat el. Robert Thompson si Jon Venables au intrat in istorie drept cei mai tineri ucigasi pe care i-a avut Mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )