Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte judete sunt sub cod portocaliu de vreme rea, astazi, pana la ora 20.00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sapte judete sunt sub cod portocaliu de vreme rea, astazi, pana la ora 20.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat ca va fi in continuare extrem de frig in intreaga tara, informeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa ger vin ninsoarea si viscolul. Ce judete intra sub cod portocaliu

O noua alerta meteo de cod galben a intrat in vigoare marti la ora 23, iar un cod portocaliu va fi v.

ANM prelungeste avertizarea de vreme rea pana vineri seara. Vor fi si temperaturi de minus 25 de grade

ANM prelungeste avertizarea de vreme rea pana vineri seara. 13 judete sunt sub Cod galben, restul fiind sub Cod portocaliu de frig. Temperaturile maxime se vor situa frecvent intre -12 si -6 grade, iar cele minime se vor incadra in general intre -22 si -12 grade, izolat mai coborate, sub -25 grade, spun meteorologii.

CNAIR, atentionare pentru soferii care se indreapta spre Bulgaria: Cod rosu si portocaliu de vreme rea, cu inchiderea circulatiei in zonele vizate

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a transmis, luni, o atentionare catre toti soferii care se indreapta spre Bulgaria, precizand ca, in contextul avertizarilor cod rosu si portocaliu de vreme rea, se vor inchide drumurile din zonele vizate pentru toate categoriile de autovehicule, relateaza News. ro.

Atentionare oficiala pentru soferii care se indreapta spre Bulgaria: Cod rosu si portocaliu de vreme rea, cu inchiderea circulatiei in unele zone

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a transmis, luni, o atentionare catre toti soferii care se indreapta spre Bulgaria, precizand ca, in contextul avertizarilor cod rosu si portocaliu de vreme rea, se vor inchide drumurile din zonele vizate pentru toate categoriile de autovehicule, relateaza News. ro.

Meteorologii au prelungit avertizarile de vreme rea pana vineri seara: 13 judete, sub cod galben. Restul tarii, sub cod portocaliu(FOTO)

Codurile galbene si portocalii de vrene extrema au fost prelungite de meteorologi. Toata tara este sub avertizari de ger, valabile pana vineri la ora 20. Cel mai frig va fi in jumatatea estica a tarii, deci.

Ger in toata tara pana joi, cu ninsori si viscol. Cod portocaliu de vremea rea pentru sapte judete pana la ora 20.00. Scolile, inchise in Capitala si in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca va fi in continuare extrem de frig in intreaga tara. Pentru Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, precum si pentru Capitala se mentine codul portocaliu de ger, pana in 1 martie, la ora 10.

Cod portocaliu: Viscol si vizibilitate sub 50 de metri in 7 judete din sud-est

Sapte judete din sud-estul tarii sunt sub cod portocaliu de viscol, miercuri pana la ora 20, potrivit unei noi avertizari emise de meteorologi.

Scolile din Buzau vor fi deschise joi, chiar daca judetul se va afla in continuare sub avertizare de vreme rea

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta au luat decizia ca institutiile de invatamant din judet sa fie deschise joi, chiar daca judetul se va afla in continuare sub cod portocaliu de vreme rea. Directorii de scoala vor avea insa libertatea sa decida suspendarea cursurilor, daca in localitatea in care-si desfasoara activitatea vor fi probleme.

Baraganul, sub cod portocaliu de viscol. Ce anunta meteorologii si cat tine vremea rea

Iarna grea loveste Romania. Un val de ninsori viscolite, insotite de frig patrunzator, pun stapanire pe sud-estul tarii. De luni dimineata, de la roa 10. 00 si pana marti, 27 februarie, ora 14. 00, Calarasiul se afla sub avertizare de cod portocaliu de ninsori.

Ninsori abundente si viscol: judetele aflate sub cod portocaliu. Pana cand tine gerul si care e starea drumurilor

Capitala si 12 judete din sudul si estul tarii se afla, de luni dimineata, sub atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol. Din cauza vremii,scolile din Bucuresti si din judetele Ilfov, Giurgiu si Dolj sunt inchise luni si marti, in timp ce in judetul Constanta cursurile sunt suspendate doar luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )