Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sapte unitati scolare din judetul Galati sunt in continuare inchise din cauza viscolului. in rest, se invata normal

Adevărul Adevărul,
Sapte unitati scolare din judetul Galati sunt in continuare inchise din cauza viscolului. in rest, se invata normal

Primarii din mai multe comune au decis sa redeschida scolile ale caror cursuri fusesera suspendate luni si marti. Paradoxal este ca viscolul este mai puternic miercuri decat in zilele precedente. Unitatile scolare inchise sunt la Baneasa, Buciumeni, Corni, Radesti si Smulti. continuă pe Adevărul

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

Cursuri suspendate in doua unitati scolare din Mehedinti

Luni, 26 februarie a. c. , in doua unitati de invatamant din judetul Mehedinti, Scoala Primara Padina Mare si Scoala Gimnaziala Eibenthal, cursurile au fost suspendate din cauza intensificarilor de vant si a stratului consistent de zapada existent pe carosabil.

Sase oameni au murit de frig in 2018, in judetul Galati. A sasea victima a decedat luni, dupa ce fusese adusa la spital

Persoana decedata luni avea 74 de ani si locuia fara forme legale intr-o casa ruinata din municipiul Galati. A ajuns la Spital Clinic Judetean de Urgenta dupa ce a fost gasita in coma, in locuinta improvizata, iar decesul s-a produs dupa cateva ore.

Luni, scolile din judetul Constanta sunt inchise

In cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de la Constanta s-a decis ca luni, 26 februarie, sa fie suspendate cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Constanta.

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni, iar masura ar putea fi prelungita si in zilele urmatoare, avand in vedere avertizarile cod galben si cod portocaliu de ger, vant si ninsori, au.

Scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni, iar masura ar putea fi prelungita si in zilele urmatoare, avand in vedere avertizarile cod galben si cod portocaliu de ger, vant si ninsori, au anuntat duminica autoritatile judetene.

Alecsandra Ionita, SmartExperience: Doi din trei Millennials sunt pe picior de plecare

Membrii generatiei Millennials sunt foarte putin loiali job-ului, majoritatea fiind intr-o permanenta cautare de noi oportunitati de cariera. Doi din trei Millennials sunt pe picioar de plecare, a declarat Alecsandra Ionita, wellbeing specialist.

Primaria Capitalei: 80% din artere principale sunt la negru si circa jumatate din strazile secundare au fost deszapezite

Primaria Municipiului Bucuresti afirma, intr-un comunicat de presa, ca 370 de utilaje de deszapezire si aproape 400 de operatori manuali au actionat pe parcursul noptii pe strazile din Capitala si ca 80 % din arterele principale sunt la aceasta ora la negru.

Un elev din Gorj a cerut ISU sa inchida si scolile din judetul lui. Ce raspuns a primit

Un adolescent din Gorj le-a cerut autoritatilor sa inchida si scolile si liceele din judetul lui, dupa modelul din Capitala. Doamne, dar la noi de ce nu se inchid scolile? La noi este zapada pana la.

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )