Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sarbatoare in Parcul Sebastian: Primarul si copiii din Sectorul 5 au aprins luminitelede Craciun (VIDEO)

B1 B1,
Sarbatoare in Parcul Sebastian: Primarul si copiii din Sectorul 5 au aprins luminitelede Craciun (VIDEO)

Atmosfera incendiara in parcul Sebastian! S-au aprins luminile de Sarbatori. Cei care au dat ordinul de aprindere a luminilor au fost copiii din sectorul 5, asistati de primarul Daniel Florea. De la eveniment. continuă pe B1

Sarbatoare in Parcul Sebastian: Primarul si copiii don Sectorul 5 au aprins luminitelede Craciun (VIDEO)

Atmosfera incendiara in parcul Sebastian! S-au aprins luminile de Sarbatori. Cei care au dat ordinul de aprindere a luminilor au fost copiii din sectorul 5, asistati de primarul Daniel Florea. De la eveniment.

Siguranta in gradinitele din Sectorul 4: Proiect amplu de consolidare, reabilitare si modernizare a institutiilor de invatamant(VIDEO)

Copiii din Sectorul 4 vor putea putea merge la gradinita in siguranta. Primarul Daniel Baluta a declarat ca, dintre toate proiectele desfasurate in sector, reusita ca niciun copil sa nu mai mearga la.

Stagiune de teatru tanar la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din Sectorul 4: Actrite de pana la 14 ani au urcat pe scena (VIDEO)

Stagiune de teatru tanar la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din sectorul 4. Actrite cu varste de la 6 la 14 ani au jucat cu dezinvoltura pe scena, culegand aplauze meritate. Stagiunea se incheie.

Orban: Nu e normal ca persoane care s-au pensionat sa beneficieze si de un venit din sectorul public

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, ca nu e normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public.

Eroul Zilei. Concert pentru copiii din centrele de plasament

Dar din dar se face rai. Este deviza unui tanar care vrea sa vada zambete pe chipurile copiilor din centrele de plasament din Bucuresti si ale copiilor din familiile modeste din judetele Ilfov, Dambovita,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )