Libnet.ro
UNICEF

09:15

Eroul Zilei. Concert pentru copiii din centrele de plasament

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei. Concert pentru copiii din centrele de plasament

Dar din dar se face rai. Este deviza unui tanar care vrea sa vada zambete pe chipurile copiilor din centrele de plasament din Bucuresti si ale copiilor din familiile modeste din judetele Ilfov, Dambovita,. continuă pe Antena3

UNICEF pregateste cea mai mare strangere de fonduri din istorie pentru copiii din tarile aflate in razboi

Un copil din patru de pe planeta traieste in tari aflate in razboi sau afectate de dezastre naturale. UNICEF se pregateste sa lanseze pentru 2020 cea mai mare strangere de fonduri din istorie in cursul anului viitor pentru mai bine de 59 de milioane de copii aflati la nevoie in 64 de tari din lume.

Pachet minimal de servicii pentru copiii defavorizati - proiect de lege depus la Senat

Toti copiii din Romania, in special cei care provin din familii sarace, ar putea beneficia de un pachet de servicii sociale, potrivit unei initiative legislative depuse la Senat. Mai exact, proiectul de lege prevede accesul copiilor la un Pachet Minimal de Servicii - protectie, sanatate si educatie - in comunitatile in care traiesc.

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar.

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea, carora le-a vorbit deschis despre experienta sa de viata, invatandu-i sa se bucure de succes, dar sa-si imbratiseze totodata si esecurile! .

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca. Iar atunci cruntul.

COMISIA DE BUGET: Jurnalistii, scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Comisia de buget-finante a dat, marti, un raport suplimentar de admitere a unei propuneri legislative pentru completarea Codului fiscal, potrivit careia jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune sa fie scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala.

NATO, propusa la Premiul Nobel pentru Pace din 2020

Un ales norvegian a propus NATO - cea mai mare alianta militara din istorie - la Premiul Nobel pentru Pace in 2020, in pofida disensiunilor intre americani, francezi si turci, relateaza AFP, conform News. ro.

NATO - propusa la Premiul Nobel pentru Pace din 2020

Un ales norvegian a propus NATO - cea mai mare alianta militara din istorie - la Premiul Nobel pentru Pace in 2020, in pofida disensiunilor intre americani, francezi si turci.

SONDAJ Propunere a ministrului Sanatatii: desfacerea contractului de munca pentru angajatii din spitale prinsi cu spaga. S-ar rezolva problema?

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca o idee luata in considerare pentru combaterea coruptiei in spitale este introducerea, in contractele de munca, a unei prevederi prin care angajatii care primesc spaga sa ramana fara contract. Credeti ca o astfel de masura ar rezolva, macar in parte, problema?Participa la sondajul HotNews. ro.

Vodafone continua campania de gamification pentru utilizatorii din Romania

Vodafone Romania lanseaza o noua campanie in cadrul aplicatiei My Vodafone care ofera utilizatorilor, in premiera, posibilitatea de a dona catre patru cauze sociale sustinute de Fundatia Vodafone Romania. in cadrul aplicatiei, pentru fiecare categorie de premii, utilizatorii vor primi cartonase joker care le ofera posibilitatea de a dona 1 euro catre una dintre cauze: extinderea sectiei de nou-nascuti de la spitalul Marie Curie, programele Investitie in mediul rural - Dinti sanatosi si Transport in mediul rural, precum si Scoala din valiza, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )