Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sase destinatii de poveste din Romania mai putin cunoscute de turisti

Adevărul Adevărul,
Sase destinatii de poveste din Romania mai putin cunoscute de turisti

Desi turistii romani sunt tentati sa descopere destinasii din afara, Romania ascunde multe locuri de poveste unde turistii nu au reusit sa ajunga. Pentru escapade de weekend, Momondo recomanda sase destinatii frumoase, mai putin cunoscute. continuă pe Adevărul

Rusii DAU TARCOALE: 6 BOMBARDIERE, interceptate de avioanele britanice din Romania deasupra Marii Negre

A fost stare de alerta deasupra Marii Negre. Sase bombardiere rusesti au fost interceptate de catre avioanele de vanatoare britanice din Romania care securizeaza spatiul aerian al NATO, a anuntat Royal Air.

Noua rectificare bugetara la Primaria Capitalei, a doua in mai putin de o luna: spitalele si institutiile culturale primesc mai multi bani

Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa faca o noua rectificare bugetera, a doua in mai putin de o luna. O parte dintre spitale, dar si institutiile culturale vor primi mai multi bani, in timp de banii pentru investitii alocati Regiei de Transport.

A doua rectificare bugetara la Primaria Capitalei, in mai putin de o luna: 26 de milioane lei in plus la spitale, peste 4 milioane lei in plus la institutii culturale

Consilierii generali vor supune votului in sedinta de joia viitoare o noua rectificare bugetara, a doua in mai putin de o luna.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Cum a evoluat piata de biciclete din Romania in ultimii ani

Din ce in ce mai multe persoane din Romania sunt atrase de pedalat, iar statisticile sustin acest lucru. Vanzarile de biciclete inregistrate in ultimii ani au inregistrat o crestere rapida, datorita comoditatii acestui mijloc de transport, dar si a altor avantaje pe care le aduce.

CNAIR, despre podurile din Romania: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, Compania.

The Guardian: Se cere interventia Uniunii Europene dupa violentele de la protestele din Romania

Autoritatilor europene li se cere sa intervina pentru apararea statului de drept din Romania dupa incidentele violente de la protestul de pe 10 august, informeaza The Guardian. intr-un articol publicat la o.

The Guardian: Uniunea Europeana, chemata sa intervina dupa protestele violente din Romania

The Guardian a scris, intr-un articol dedicat protestelor din Romania, ca autoritatile europene se confrunta cu apeluri sa intervina pentru apararea statului de drept, dupa ce peste 400 de protestatari au fost raniti in manifestatiile masive impotriva.

Podurile din Romania NU sunt in pericol sa se prabuseasca !

Din cele 4250 de poduri aflate pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, iar majoritatea lor sunt situate pe drumuri secundare, preluate in trecut de la autoritatile locale. De asemenea 680 de poduri sunt in clasa tehnica 4, conform unui comunicat CNAIR.

CNAIR: Podurile din Romania nu sunt intr-o situatie grava

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )