Libnet.ro
UNICEF

19:16

Sase dintre cei 10 bebelusi cu coronavirus de la maternitatea din Timisoara, rezultat negativ la a doua testare

Antena3 Antena3,
Sase dintre cei 10 bebelusi cu coronavirus de la maternitatea din Timisoara, rezultat negativ la a doua testare

Cei 10 bebelusi de la Maternitatea Odobescu din Timisoara infectati cu coronavirus au fost din nou testati, iar la sase dintre ei, testul a iesit negativ. continuă pe Antena3

inca trei asistente confirmate pozitiv cu coronavirus la Maternitatea din Timisoara

Inca trei asistente de la Maternitatea din Timisoara au fost infectate cu coronavirus.

Primele masuri in cazul bebelusilor confirmati cu coronavirus la maternitatea din Timisoara

La Maternitatea Odobescu din Timisoara, unde 10 bebelusi si 25 de cadre medicale si paciente au fost confirmate cu coronavirus, a fost creata o zona speciala unde sa fie consultate femeile care au suspiciune de COVID-19, iar pentru pacientele externate si nou-nascuti va fi facuta retestarea.

Rezultat negativ la coronavirus pentru cinci dintre cei zece bebelusi de la Maternitatea Odobescu, depistati initial pozitiv

Cinci dintre cei zece belusi de la Maternitatea Odobescu din Timisoara, depistati initial pozitiv, au acum teste negative, dupa ce analizele au fost refacute.

Bebelusii depistati pozitiv la Maternitatea Odobescu Timisoara si mamele lor vor fi retestati. Nelu Tataru: Exista posibilitatea ca rezultatele sa fi fost fals-pozitive (VIDEO)

Cei 10 bebelusi depistati pozitiv de la Maternitatea Odobescu Timisoara, dar si mamele lor vor fi retestati pentru noul coronavirus, anunta autoritatile. in direct pe B1 TV, ministrul Nelu Tataru a comentat si.

Managerul spitalului in care 10 bebelusi au fost depistati cu COVID-19 contesta rezultatele: S-a intamplat ceva cu probele

Ministerul Sanatatii a anuntat ca bebelusii de la Maternitatea Odobescu din Timisoara si mamicile lor vor fi retestati. Managerul Spitalului Municipal Timisoara, de care apartine Maternitatea Odobescu, sustine ca e imposibil ca rezultatele care arata infectarea bebelusilor sa fie reale.

Coronavirus: Autoritatile din Bihor vor rechizitiona hoteluri si pensiuni pentru a le folosi ca spatii de carantinare

Autoritatile locale din Bihor au decis duminica, sa rechizitioneze hoteluri si pensiuni de pe teritoriul judetului. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat aceasta hotarare dupa ce niciun operator hotelier nu a raspuns apelului public pentru inchirierea spatiilor destinate carantinei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )