Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sase localitati sunt in continuare nealimentate cu energie electrica. Interventiile la retea, ingreunate de ceata

Adevărul Adevărul,
Sase localitati sunt in continuare nealimentate cu energie electrica. Interventiile la retea, ingreunate de ceata

Un numar de 86 de echipe de interventie ale E-Distributie Dobrogea siale contractorilor se concentreaza pentru remedierea avariilor provocate retelelor electrice de fenomenele meteo extreme din ultimele zile. in prezent, in judetul Calarasi, sase localitati sunt nealimentate cu energie electrica. continuă pe Adevărul

MAI: 123 de localitati, nealimentate cu energie electrica duminica dimineata

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile duminica dimineata erau, la ora 07. 00, nealimentate cu energie electrica 123 localitati din 13 judete, fiind afectati 78. 480 consumatori finali.

VREMEA. Din cauza conditiilor meteo, sute de localitati au ramas fara energie electrica. Cine sunt oamenii afectati

Ministerul Afacerilor Interne informeaza, printr-un comunicat transmis duminica dimineata, ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile erau, la ora 7,00, nealimentate cu energie electrica 123 localitati di.

E-Distributie Dobrogea: 15 localitati, in continuare fara energie electrica. in teren se lucreaza pentru remedierea avariei

Dezastrul provocat de caderile masive de polei continua. in prezent, pe raza judetului Calarasi sunt nealimentate 24 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 10 linii de medie tensiune partial, fiind inregistrate avarii in localitatile: Belciugatele, Dor Marunt, Dorobantu, Fundulea, Gurbanesti, Ileana, Lehliu, Lehliu Gara, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Radovanu, Sarulesti, Tamadau Mare si Ulmu.

E-Distributie Dobrogea: 20 de localitati, fara energie electrica din cauza poleiului

Douazeci de localitati din judetul Calarasi sunt nealimentate cu energie electrica, in urma avariilor la retea provocate de cazderile masive de polei.

Dambovita, printre cele mai afectate judete in privinta alimentarii cu energie electrica

Vremea rea provoaca probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica. Cele mai afectate judete sunt Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Buzau si Dambovita. Zeci de localitati nu au energie electrica, potrivit Ministerului Energiei.

Peste 5.400 de consumatori din judetul Calarasi, fara energie electrica din cauza vremii nefavorabile

Vremea rea a lasat fara energie elecrtica zeci de localitati, cei mai afectati fiind locuitorii din judetul Calarasi. Numarul total al consumatorilor nealimentati cu energie electrica din cauza viscolului si a ploii inghetate era de 14. 500 vineri seara, la nivel national, cei mai multi fiind inregistrati in judetele Calarasi, Buzau si Braila, a anuntat Ministerul Energiei.

ISU Ialomita: 26.000 de consumatori nu au energie electrica. Cablurile de electricitate, doborate de gheata

Aproximativ 26. 000 de consumatori din 25 de localitati din judetul Ialomita nu au energie electrica duminica dupa-amiaza, se arata intr-un bilant transmis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. in ultimele zile, 35 de autovehicule, in special de mare tonaj, au derapat si au iesit de pe sosele, iar sambata seara reprezentantii ISU Ialomita au intervenit dupa ce un autoturism s-a rasturnat in afara drumului, cinci persoane fiind ranite.

Ministerul Energiei: Numarul consumatorilor afectati de avariile produse la reteaua de energie electrica, in scadere la 70.000

Circa 70. 000 de consumatori sunt afectati, in prezent, de avariile produse la reteaua de energie electrica, numarul acestora scazand la jumatate fata de ziua de sambata, informeaza Ministerul Energiei.

Import record de energie electrica, din cauza fenomenelor meteo extreme

Din cauza fenomenelor meteo extreme, Romania a ajuns la importuri record de energie electrica. Sambata seara, productia nationala de energie electrica a scazut masiv, iar consumul a trebuit acoperit.

Ce trebuie sa faca consumatorii pentru a primi gaze si energie electrica la pret plafonat

Consumatorii casnici pot beneficia de pretul plafonat la energie electrica si gaze naturale daca se intorc la piata reglementata, in caz ca s-au mutat la piata concurentiala. Furnizorii au obligatia sa ii informeze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )