Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sase milioane de euro pentru eliminarea restrictiilor de viteza

România Liberă România Liberă,
Sase milioane de euro pentru eliminarea restrictiilor de viteza

Compania Nationala de Cai Ferate CFR- SA a anuntat investitii la infrastructura feroviara de pe raza regionalelor Bucuresti, Timisoara si Constanta. continuă pe România Liberă

Fundatia Vodafone Romania a finantat proiecte de 23 de milioane de euro pentru 1,4 milioane de beneficiari

Fundatia Vodafone Romania a finantat proiecte in valoare de 23 de milioane de euro pentru 1,4 milioane de beneficiari in cei 18 ani de la infiintare, conform informatiilor oferite de reprezentantii fundatiei la conferinta Connecting for Good, organizata astazi in Bucuresti.

SIUI: Cum este posibil sa se ajunga la un prejudiciu de 16,8 milioane euro intr-un sistem IT supravegheat cibernetic de SRI si interconectat de STS?

Filiala din Romania a gigantului american Hewlett-Packard HP) este urmarita penal de catre DNA pentru complicitate la abuz in serviciu si un prejudiciu de peste 16,8 milioane euro pentru ca ar fi vandut catre CNAS, la preturi supraevaluate, servicii de asistenta tehnica si instruire on-site pentru Sistemul Informatic Unic Integrat SIUI) si pentru softul care asigura planificarea resurselor ERP). Ce nu spune comunicatul DNA este ca de realizarea SIUI s-a ocupat HP lider de consortiu si furnizorul hardware), impreuna cu Siveco dezvoltatorul soft si al sistemului ERP), iar STS a asigurat comunicatiile speciale. Mai mult, SRI asigura securitatea cibernetica. In aceste conditii, apare firesc intrebarea - cum este posibil sa se ajunga la un asemenea prejudiciu?.

453 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii din mediul rural

Solicitantii de fonduri europene pentru agricultura si dezvoltare rurala pot depune proiecte, incepand de maine, pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii rurale, agricole sau forestiere si protejarea patrimoniului cultural, sumele disponibile pentru anul 2016 depasind 453 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR), remis redactiei.

Armata ii cere lui Becali un prejudiciu de aproape 40 milioane de euro pentru folosirea marcii Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a evaluat la aproape 40 milioane de euro prejudiciul pe care Gigi Becali trebuie sa-l plateasca pentru folosirea marcii fara autorizatie la echipa de fotbal pe care o patroneaza.

Piata suplimentara de 400 de milioane de euro, pentru agentiile de turism

Prin intermediul voucherelor de vacanta, agentiile de turism au acces la o piata suplimentara estimata la 400 de milioane de euro, dar poate creste si numarul de turisti care interactioneaza cu agentiile, potrivit Luciei Morariu, fosta prim-vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania ANAT).

11 milioane euro furate in Japonia. 100 de suspecti, printre care si un roman

Presa nipona a dezvaluit un spectaculos jaf cu carduri bancare. La 15 martie, in 2 ore si jumatate, o banda de 100 raufacatori, foarte bine organizati, a retras 1,4 miliarde yeni 11 milioane euro) de la 1400 distribuitoare bancare raspandite in intreaga Japonie.

CFR aloca peste 28 de milioane lei pentru lucrari de reparatii in Bucuresti, Timisoara si Constanta

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA aloca 28,2 milioane lei de la bugetul statului pentru continuarea programului de intretinere si reparatii curente la infrastructura feroviara pe mai multe intervale de statii de pe raza regionalelor Bucuresti, Timisoara si Constanta, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

DNA: Vasile Ciurchea urmarit penal intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

ACTUALIZARE 13:15 Vasile Ciurchea, urmarit penal pentru abuz in serviciu Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un dosar in care s-a retinut un prejudiciu de peste 16 milioane de euro, potrivit unor surse din presa.

Mircea Lucescu: Este o mare onoare sa fiu antrenor la Zenit. Salariu anual de 5 milioane de euro pentru Il Luce

Tehnicianul Mircea Lucescu, care a fost numit, marti, antrenor al echipei Zenit Sankt Petersburg, a declarat ca este o mare onoare sa pregateasca formatia rusa, fiind nerabdator sa inceapa activitatea.

FM Logistic a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane euro in anul fiscal incheiat in martie 2016. in Dambovita detine o platforma de 120.000 de mp

Operatorul logistic FM Logistic a extins anul trecut depozitul de la Petresti, care pregateste si livreaza anual peste 7 milioane de cutii; tot acolo sunt realizate 3 milioane de pachete promotionale. in depozitul de la Petresti, care are o suprafata totala de 120. 000 mp, lucreaza 140 de angajati.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )