Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase romani aflati de la bordul unui tren Sofia - Istanbul, raniti intr-un accident feroviar

Hotnews Hotnews,
 Sase romani aflati de la bordul unui tren Sofia - Istanbul, raniti intr-un accident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura intre Sofia si Istanbul, anunta oficiali bulgari, citati de Mediafax. continuă pe Hotnews

Mai multi romani de la bordul unui tren Sofia-Istanbul, raniti intr-un incident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura.

Accident feroviar in Bulgaria. Sase romani au fost raniti

Sapte persoane, printre care sase romani, au fost ranite in urma unui accident feroviar petrecut in Bulgaria, informeaza Novinite. com. Accidentul a avut loc dupa ce locomotiva trenului a intrat in coliziune cu.

Zeci de raniti dupa deraierea unui tren de calatori in sud-vestul Rusiei

Zeci de persoane au fost ranite dupa ce patru vagoane ale unui tren de pasageri au deraiat in sud-vestul Rusiei, anunta autoritatile locale, citate de site-ul agentiei Tass.

Sase romani au fost raniti intr-un accident feroviar in Bulgaria

Un incident feroviar a avut loc in aceasta dimineata in statia Plovdiv, al doilea oras ca marime din Bulgaria. Presa bulgara noteaza ca in accident sase romani si un bulgar au fost usor raniti. Trenul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )