Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mai multi romani de la bordul unui tren Sofia-Istanbul, raniti intr-un incident feroviar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multi romani de la bordul unui tren Sofia-Istanbul, raniti intr-un incident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura. continuă pe Wall-Street Ro

Sase romani aflati de la bordul unui tren Sofia - Istanbul, raniti intr-un accident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura intre Sofia si Istanbul, anunta oficiali bulgari, citati de Mediafax.

Doi romani au jefuit mai multi turisti in Copenhaga, pretinzand ca sunt politisti

Mai multi turisti straini din Copenhaga au fost jefuiti de aproximativ 45. 000 de coroane daneze de doi romani care pretindeau ca sunt politisti, informeza Mediafax citand publicatia The Local.

Copenhaga: Doi romani au jefuit mai multi turisti, pretinzand ca sunt politisti

Mai multi turisti au fost jefuiti in Copenhaga de doi romani care pretindeau ca sunt politisti. Prejudiciul ajunge la circa 45. 000 de coroane daneze. Potrivit politiei, hotii s-au prezentat drept ofiteri civili.

Doi romani au pacalit mai multi turisti in Copenhaga. Cum le-au luat banii

Doi romani care pretindeau ca sunt politisti au furat 45. 000 de coroane daneze, echivalentul a peste 26. 000 de lei, de la mai multi turisti straini din Copenhaga.

Zeci de raniti dupa deraierea unui tren de calatori in sud-vestul Rusiei

Zeci de persoane au fost ranite dupa ce patru vagoane ale unui tren de pasageri au deraiat in sud-vestul Rusiei, anunta autoritatile locale, citate de site-ul agentiei Tass.

Sapte romani, victimele unui accident rutier GRAV in Germania

Doi romani au murit, iar alti cinci au fost grav raniti dupa ce un microbuz a intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din sud-estul Germaniei.

Sudul litoralului romanesc incepe sa atraga din ce in ce mai multi turisti. Statiunea Venus are toate sansele sa concureze cu Mamaia

Statiunea Mamaia este cea mai cautata destinatie de pe litoralul romanesc, in momentul de fata. Cu toate acestea, statiunile din sud incep sa aiba toate sansele sa o detroneze. Printre cladirile din.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )