Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sase statii de metrou dintre cele mai aglomerate au intrari blocate, incepand de miercuri, pentru executarea unor lucrari de reabilitare

România Liberă România Liberă,
Sase statii de metrou dintre cele mai aglomerate au intrari blocate, incepand de miercuri, pentru executarea unor lucrari de reabilitare

Mai multe intrari in cateva statii de metrou din Bucuresti sunt inchise, incepand de miercuri, pentru executarea unor lucrari de modernizare la instalatiile de taxare. continuă pe România Liberă

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Crestinii sarbatoresc duminica si luni Rusaliile sau Pogorarea Duhului Sfant, una dintre cele mai vechi sarbatori

Crestinii sarbatoresc duminica si luni Cincizecimea sau Pogorarea Sfantului Duh peste sfintii apostoli, cunoscuta in popor drept Duminica Mare sau Rusaliile, ocazie cu care se incheie ciclul pascal: Invierea, Inaltarea si Pogorarea Duhului Sfant. Suprapunerea Pogorarii Sfantului Duh peste sarbatoarea populara a Rusaliilor ingreuneaza disocierea obiceiurilor si practicilor crestine de cele precrestine. In unele zone, oamenii isi impdobesc casele si gospodariile cu ramuri de tei, nuc, plop sau stejar, pentru a alunga raul si bolile.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a fost rapusa de cancer (FOTO)

Celebra jurnalista Ana Winocur, fosta manager al televiziunii Azteza, a murit la doar 44 de ani, informeaza huffingtonpost. com. mx. Vedeta suferea de cancer pancreatic. Vestea mortii ei a fost data de Lily.

Arabela, unul dintre cele mai iubite seriale ale copilariei, revine la TV. Ce post il va difuza

Dan Negru anunta intr-o postare pe Facebook ca Arabelle .

De ce au vandut rusii Alaska. Povestea uneia dintre cele mai mari tranzactii din istoria lumii

In 1867 Rusia a vandut teritoriul din nordul continentului american, denumit Alaska catre Statele Unite ale Americii, pentru suma de 7,2 milioane de dolari. insa in doar 50 de ani, americanii nu.

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Povestea romancei care a aparut in clipurile lui David Guetta, Pitbull si Avicii. E una dintre cele mai talentate dansatoare de la noi

A lucrat pana acum cu artisti de top precum Corina, Inna, Alexandra Stan si Loredana Groza, insa s-a hotarat sa-si incerce norocul si peste hotare. Si a reusit! Acum, in CV-ul sau, intra colaborari cu David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Ozomatli, Soulja Boy, Alex Adair etc.

Cele mai multe medicamente vandute online, destinate pacientilor cu cancer. 50% din medicamentele comercializate pe internet sunt falsificate

Cele mai multe medicamente comercializate in mediul online sunt destinate pacientilor care au cancer, care sunt cei mai expusi comertului ilegal cu medicamente, arata un raport privind comertul online cu medicamente din surse necontrolate din Romania.

De ce sunt interzise copiilor cele mai bogate fructe in vitamina C. Riscurile si beneficiile aromatelor capsuni

Capsunile sunt cele mai periculoase fructe din punct de vedere al alergiilor. Desi sunt bogate in antioxidanti, insa pe cat sunt de apetisante si gustoase, pe atat sunt de periculoase. Medicii nu recomanda capsuna in alimentatia copilului mai mic de un an, deoarece este un fruct cu un ridicat potential alergen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )