Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un sat din Romania a fost invadat de serpi. Specia poate ajunge la doi metri

Antena3 Antena3,
Un sat din Romania a fost invadat de serpi. Specia poate ajunge la doi metri

Serpii au invadat in ultimele zile localitatea Ciupercenii Vechi din judetul Dolj. Reptilele, din specia cunoscuta popular drept sarpele rau, pot ajunge si la doi metri. Serpii nu sunt veninosi,. continuă pe Antena3

Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Un milionar din Iasi a fost legat si dus cu masina intr-un sat din apropiere, dupa un scenariu ca-n filmele cu mafioti. Rapitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat initial la.

Evolutia Avon Cosmetics pe piata de cosmetice din Romania in ultimii ani

Avon, lider pe piata cosmeticelor din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 560 milioane lei in 2017, a ajuns la un portofoliu de peste 1. 000 de produse, dintre care parfumuri, produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, tenului si parului, precum.

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt.

Valcov recidiveaza: A postat un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt naziste

Darius Valcov, unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a postat pe Facebook un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Ce se intampla cu toate masinile DACIA din ROMANIA: Tocmai a fost facut anuntul pentru toti SOFERII...(FOTO)

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de productie , Fabrica Dacia din Pitesti a organiozat o expozitie cu cele mai vechi modele dedicata in special nostalgicilor. Soferii au avut astfel ocazia sa vada piesa de.

A MURIT intr-un mod CUMPLIT! Un cunoscut om de afaceri din Romania, gasit decedat in locuinta sa

Doliu in Pitesti! Un afacerist in varsta de 55 de ani a fost gasit mort in propria casa, marti seara. Potrivit anchetatorilor, barbatul s-ar fi eelctrocutat cu o pompa cu care uda gradina. El.

ALERTA intr-o gara din Romania! Pericol de EXPLOZIE la un tren incarcat cu produse combustibile! Detalii de ultim moment

A fost stare de alerta mardti dimineata in gara Racos de pe magistrala feroviara Brasov-Sighisoara unde pompierii militari ai ISU Brasov au intervenit pentru a preveni o posibila explozie, la un tren.

Un oras din Romania va reveni in randul statiunilor balneare. Locul este unic

Ocna Mures, oras care a fost zeci de ani pe harta turistica a Romaniei prin Baile Sarate, revine in randul statiunilor balneare. Aici vor fi investiti aproape sase milioane de euro in amenajarea unei baze de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )