Libnet.ro
UNICEF

00:07

Satu Mare va gazdui unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din tara

Adevărul Adevărul,
Satu Mare va gazdui unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din tara

Satu Mare gazduieste weekendul acesta unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din Romania din acest an. in perioada 8- 9 februarie, orasul de pe Somes va primi 78 de floretisti din 12 tari pentru o noua etapa a Circuitului European pentru cadeti. continuă pe Adevărul

Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

Top 500: Cele mai puternice banci din lume. Un brand din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

Armata SUA, zguduita de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria sa

Mai mult de 800 de soldati din armata SUA se afla sub urmarire penala pentru ca au fraudat un program al Garzii Nationale prin care erau platite bonusuri de sute de milioane de dolari militarilor care convingeau prieteni sa se inroleze in armata, in perioada tulbure a razboaielor din Irak si Afganistan.

Elevii din Satu Mare nu mai primesc lapte la scoala. CJ a sistat contractul cu firma care i-a bagat in spital

Zeci de mii de elevi din judetul Satu Mare nu mai primesc lapte in cadrul programului guvernamental. Decizia ii apartine presedintelui Consiliului Judetean, Adrian Stef, si vine dupa ce aproape 50 de elevi s-au imbolnavit dupa ce au baut lapte stricat.

FOTO Incendiu la o fabrica de mobila de lux din municipiul Satu Mare. Pagubele depasesc 800.000 de lei

Sute de corpuri de mobila si zeci de scaune realizate intr-o fabrica de mobila de lux din Satu Mare au ars joi, 6 februarie, dupa ce un incendiu a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Potrivit pompierilor, pagubele se ridica la 800. 000 de lei.

Personalitatile judetului Satu Mare vor fi premiate in cadrul Galei Laureatilor

Gala Laureatilor Satmareni va avea loc anul acesta pe 10 februarie, la Filarmonica de Stat Dinu Lipatti. Evenimentul in cadrul caruia sunt sunt rasplatite meritele persoanelor care au adus o contributie majora la promovarea valorilor judetului Satu Mare a ajuns la editia cu numarul VI.

Circa 600 de garaje construite ilegal vor fi demolate pana la 1 martie. Primarul din Satu Mare a impartit deja somatiile

Toti satmarenii care au garaje fara autorizatii de constructie au primit somatii din partea Primariei municipiului Satu Mare, pentru a demola acele constructii. Este vorba despre aproximativ 600 de garaje care nu au autorizatii si au fost construite pe spatiile verzi.

DNA investigheaza cum a castigat firma lui Dragnea lucrarile de canalizare de milioane de euro de la Satu Mare

DNA investigheaza cirmustantele in care firma 3T Construct, administrata de cel supranumit miliardarul lui Dragnea, a obtinut contractele pentru constructii de canalizari si retele de apa in Falticeni si Satu Mare, in mandatele unor edili PSD.

Deficit de procurori la Satu Mare. Dintr-o schema de 32 de procurori, instantele de judecata functioneaza cu 18

Prim- procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a anuntat marti, 4 februarie, ca institutia pe care o conduce, la fel ca si celelalte din intreg judetul se confrunta cu o lipsa de personal. Instantele de judecata din judet functioneza cu 32 de procurori, dintr-o schema de 32.

Sectia maghiara de la Teatrul de Nord Satu Mare vrea divizarea de romani. Primaria va organiza o dezbatere publica

Actorii maghiari ai Teatrului de Nord Satu Mare cer reorganizarea institutiei prin divizare totala, dar functionand in continuare in aceleasi cladiri si impartind aceleasi scene. in schimb, actorii de la sectia romana spun ca aceasta propunere este un efort de conflictualizare a sectiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )