Libnet.ro
UNICEF

15:30

A fi sau a nu fi Brexit. Premierul britanic Theresa May: Ori parasim UE cu un acord ori n-o mai parasim deloc

B1 B1,
A fi sau a nu fi Brexit. Premierul britanic Theresa May: Ori parasim UE cu un acord ori n-o mai parasim deloc

Premierul britanic Theresa May a afirmat ca, in acest moment, mai exista doar doua optiuni pentru Marea Britanie, si anume iesirea cu un acord sau ramanerea in Uniunea Europeana, pe fondul discutiilor cu. continuă pe B1

Premierul britanic May se intalneste de urgenta cu liderul opozitiei! Marea impacare, pentru a schimba soarta finalului nebun de Brexit

Premierul britanic Theresa May si-a schimbat dramatic strategia pentru Brexit, pavand calea pentru o iesire si mai lina a Regatului Unit din UE, intr-o incercare de a-si asigura sprijinul lui Jeremy Corbyn,.

Theresa May cere Consiliului European amanarea Brexit pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May i-a solicitat presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, amanarea Brexitului pana pe 30 iunie, informeaza Reuters. Marea Britanie propune ca aceasta perioada sa se.

Theresa May cere Consiliului European amanarea Brexit pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, prin care ii cere o amanare a retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana pana in 30 iunie, potrivit Reuters.

Theresa May propune o amanare a Brexitului pana la 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a cerut o amanare a Brexitului pana la 30 iunie, intr-o scrisoare trimisa vineri presedintelui Consiliului European Donald Tusk, relateaza AFP si Reuters.

Theresa May vrea amanarea Brexitului pana la 30 iunie

Premierul britanic Theresa May i-a transmis vineri o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, in care solicita o amanare a Brexitului pana la 30 iunie pentru a permite parlamentului de la Lo.

Theresa May si Jeremy Corbyn anunta ca au avut discutii constructive

Discutiile dintre premierul britanic Theresa May si liderul opozitiei, laburistul Jeremy Corbyn, privind Brexitul, au fost definite de cei doi ca fiind constructive, scrie BBC.

Theresa May cere o noua amanare scurta a Brexitului

Premierul britanic Theresa May a cerut o noua amanare scurta a Brexitului, in declaratii in fata reporterilor dupa o sedinta maraton a guvernului, scrie The Guardian.

Dupa ce a respins trei propuneri de acord, Parlamentul britanic O FORTEAZA pe Theresa May sa asigure un Brexit cu acord

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a fost fortata de Parlamentul britanic sa se asigure ca Brexitul se produce in prezenta unui acord sau in cel mai rau caz, ca va obtine a noua amanare a.

Premierul britanic May nu a convins Europa: Daca stanga si dreapta din arhipelag nu ajung la un consens, Marea Britanie paraseste UE pe 12 aprilie

Cererea premierului britanic Theresa May, care doreste amanarea Brexitului de pe 12 aprilie pana pe 30 iunie, nu i-a convins pe liderii Uniunii Europene, iar discutiile liderului din Downing Street cu opozitia.

intalnire May-Corbyn intr-o incercare de a iesi din impasul Brexitului

Premierul britanic Theresa May se intalneste miercuri cu liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn, intr-o incercare de a elabora un compromis in vederea Brexitului cu scopul de a evita ca Regatul Unit sa iasa din Uniunea Europeana UE) fara acord no deal) la 12 aprilie, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )