Libnet.ro
UNICEF

16:45

Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Playtech Playtech,
Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Cel mai vechi animal cunoscut din lume a trait acum 558 milioane de ani in Rusia si a fost identificat pentru prima data. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca specimenul era un animal dupa. continuă pe Playtech

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina din tara

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, in contextul disputelor din PSD, ca PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

Peste 80 de cazuri noi de rujeola, in ultimele zile. Care este cel mai afectat judet

Un numar de 85 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in noua judete in perioada 17 - 21 septembrie, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, publicate vineri.

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancare. Fugi cat poti de el!

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare, gelifiant.

Politic show: Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara; Harta taberelor din PSD. Ce filiale l sustin pe Dragnea si care i cer demisia; De ce nu semneaza liderii scrisoarea? Ion Cristoiu despre planul ascuns din PSD:

Cum a lasat PSD o portita pentru frauda electorala la referendumul pentru familia traditionala. Referendumul pentru familia traditionala va purta stampila indoielii, indiferent de rezultat. Grupul pucistilor din PSD a dominat mediatic la Romania TV si Antena 3. Grupul celor trei din PSD, care i-au cerut miercuri intr-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea, a dominat.

Cel mai dorit iPhone: ce prefera cumparatorii intre iPhone Xr, Xs si Xs Max

Au inceput de cateva zile precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple. Astfel, putem afla care este cel mai popular iPhone in 2018, conform preferintei cumparatorilor. Cei care erau.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

Lidia Fecioru si cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Ai nevoie doar de o sfoara

Lidia Fecioru a explicat care este cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Luati o funie, cel mai bine ar fi din canepa subtire sau ate din calti. Aceasta se pune in dreptul corpului, unde exista.

Business report: Romnia tara care a beneficiat cel mai mult de apartenenta la UE. Atentie, nsa, la experienta altora; Guvernul strnge n acest an 2,4 miliarde lei de la firme n contul persoanelor cu handicap care nu exista pe statul de plata; Vodafone anu

Google a facut pact cu Beijingul. Cum vor fi afectati utilizatorii. Google i-ar putea identifica in curand pe cei care folosesc motorul de cautare prin intermediul numerelor de telefon. imprumut BERD pentru modernizarea serviciilor de apa si apa uzata in 5 judete din Romania. BERD va acorda Romaniei un imprumut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )