Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scaderi de peste doua procente pentru toti indicii bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scaderi de peste doua procente pentru toti indicii bursei

Scaderea generalizata a pietei locale de capital a continuat si in sedinta de ieri, toti indici Bursei de Valori Bucuresti BVB) incheind ziua de tranzactionare cu deprecieri de peste doua procente, in contextul unui rulaj de 83,76 de milioane de lei 18 milioane de euro), peste valoarea medie zilnica inregistrata in 2018, de circa 47 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul sindical Dumitru Costin: Peste doua milioane de angajati din sectorul privat ar putea fi afectati in mod direct in urma trecerii contributiilor de la angajator la angajat

Peste doua milioane de salariati din mediul economic concurential ar putea fi afectati in urma aplicarii OUG 79/2017 privind transferul contributiilor de la angajator in brutul angajatului, a declarat presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, contactat de HotNews. ro. Acesta spune ca pana acum in Revisal s-ar fi inregistrat acte aditionale doar pentru 48% din contractele de munca. In sectorul bugetar, ar putea fi afectati circa 30. 000 de salariati, insa din alt motiv si anume neincadrarea corecta in noile grile de salarizare, conform Legii 153/2017.

Dumitru Costin (BNS): Peste DOUA MILIOANE de romani au salariile mai mici, de la 1 ianuarie

Peste doua milioane de romani au salariile mai mici de la 1 ianuarie 2018, a declarat Dumitru Costin, liderul Blocului National Sindical. Stirea momentului este ca, aseara, Ministrul Muncii a comunicat.

Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Deputatii au adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea articolului 9 din Ordonanta Guvernului 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din tara noastra, potrivit Agerpres.

Camera Deputatilor: Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Deputatii au adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea articolului 9 din Ordonanta Guvernului 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania, anunta Agerpres. Actul normativ a fost adoptat anterior de Senat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )