Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scafandrii militari au gasit una dintre cutiile negre ale avionului Tupolev prabusit in Marea Neagra

România Liberă România Liberă,
Scafandrii militari au gasit una dintre cutiile negre ale avionului Tupolev prabusit in Marea Neagra

Echipele de cautare au gasit una dintre cele doua cutii negre ale avionului Tupolev care s-a prabusit duminica in Marea Neagra la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Soci, au relatat pentru agentia TASS surse din cadrul anchetei, potrivit Russia Today, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Autoritatile ruse au GASIT una dintre CUTIILE NEGRE ale avionului militar PRABUSIT in Marea Neagra (VIDEO)

Autoritatile ruse au recuperat una dintre cutiile negre ale avionului militar care s-a prabusit duminica in Marea Neagra, informeaza RT. in cursul operatiunilor de cautare, una dintre.

Una dintre cutiile negre ale avionului militar rus care s-a prabusit in Marea Neagra a fost gasita. Posibila cauza a tragediei, obiecte straine la motor

Autoritatile au recuperat in noaptea de luni spre marti una dintre cutiile negre ale avionului militar rus care s-a prabusit in Marea Neagra, in apropiere de Soci, relateaza Russia Today.

Una dintre cele mai frumoase actrite a frant inimile tuturor. Aceasta s-a casatorit in secret cu iubitul ei celebru (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Margot Robbie, si-a lasat admiratorii fara speranta atunci cand a anuntat ca si-a unit destinul oficial cu iubitul sau, Tom Ackerley. Cei doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )