Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai frumoase actrite a frant inimile tuturor. Aceasta s-a casatorit in secret cu iubitul ei celebru (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai frumoase actrite a frant inimile tuturor. Aceasta s-a casatorit in secret cu iubitul ei celebru (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Margot Robbie, si-a lasat admiratorii fara speranta atunci cand a anuntat ca si-a unit destinul oficial cu iubitul sau, Tom Ackerley. Cei doi. continuă pe B1

Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari pentru serile de sarbatoare VIDEO

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Bucuresti, una dintre cele mai nesigure capitale europene, chiar si decat Paris sau Londra

Calitatea vietii se reduce substantial intr-o tara daca siguranta personala a indivizilor este pusa constant in pericol, indiferent daca discutam de crima organizata sau atacuri teroriste. Mercer , una dintre cele mai mari companii de resurse umane.

Cele mai frumoase colinde romanesti pe care sa le asculti in perioada Sarbatorilor de Iarna

Pe langa cadouri, bradul impodobit, zapada si timpul petrecut alaturi de cei dragi, Sarbatorile de Iarna ne mai aduc si frumoasele colinde romanesti, care completeaza atmofera magica a Craciunului si ne aduc aminte de adevaratul motiv de sarbatoare, care este nasterea lui Iisus.

Cele mai frumoase traditii si obiceiuri de Craciun in Oltenia. in mai multe localitati se vrajeste in foc

Traditiile si obiceiurile de Craciun in Oltenia sunt multe, iar majoritatea sunt de atragerea binelui asupra gospodariei. Se spune ca in aceasta noaptea se deschide cerul, iar oamenii buni pot sa-l vada pe Dumnezeu luand masa cu sfintii si ingerii.

Craciunul in Familia Regala a Romaniei. De la Nurnberg se aduceau podoabele pentru pom. Erau cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata

Venirea Craciunului era un prilej de bucurie si pentru Familia Regala a Romaniei. Majestatile Sale petreceau sarbatorile de iarna in cadrul unor ceremonii simple, dar incarcate de emotie si solemnitate, ale caror pregatiri incepeau cu cateva saptamani inainte de ziua Ajunului.

A murit actrita cu cei mai frumosi ochi din lume

Michele Morgan, una dintre cele mai cunoscute actrite din cinematografia franceza din secolul al XX-lea, a murit la varsta de 96 de ani, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de News. ro.

Draga Mosule, lasa o bicicleta noua sub bradut si am sa-ti dau antidotul la otrava din paharul tau de lapte! Cele mai tari bancuri cu Mos Craciun

Mos Craciun nu este doar actorul principal al celor mai frumoase amintiri de iarna ale copilariei noastre, al povestilor si legendelor, ci si eroul principal al numeroaselor bancuri si glume la care nu te poti opri din ras.

Topul celor mai bune filme inspirationale pentru antreprenori

Chiar daca Hollywood-ul poate dramatiza situatia dificila a antreprenorilor, una dintre cele mai bune modalitati de a capta realitatea este prin fictiune. In orice punct al afacerii tale, poti obtine informatii valoroase din filme inspirationale si.

Detaliile uneia dintre cele mai dubioase retrocedari din Romania. Cum a ajuns un teren estimat la 1,2 miloane euro sa fie umflat de 25 de ori

Noi detalii ies la iveala in dosarul retrocedarii uriase de 25 milioane euro acordate de catre ANRP in 2010 omului de afaceri Mihai Rotaru pentru un teren de 6,2 hectare din Pitesti, despagubire ce face obiectul unui proces aflat pe rolul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Femeia care i-a vandut ulterior drepturile litigioase lui Rotaru ceruse in 2009 o despagubire de doar 1,2 milioane euro.

Leonard si Emilian Dobrinescu, patronii unuia dintre cele mai mari restaurante din Arges, trimisi in arest pentru evaziune fiscala

Fratii Leonard si Emilian Dobrinescu, proprietarii restaurantului ,,La Cetate din Stefanesti, Arges, vor petrece sarbatorile dupa gratii. Cei doi au fost retinuti inca de marti, initial, pentru 24 de ore impreuna cu un colaborator, Alin Iacob, din Stefanesti), insa au primit, apoi, mandate de arestare pentru 30 de zile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )