Libnet.ro
UNICEF

11:15

Scandal de coruptie in Cehia. Mai multi oficiali, arestati in urma unor raiduri

Antena3 Antena3,
Scandal de coruptie in Cehia. Mai multi oficiali, arestati in urma unor raiduri

Scadal de coruptie in Cehia, unde sefa de cabinet a premierului Petr Necas si alti sase oficiali din partidul de la putere au fost acuzati de abuz de putere. Acestia ar fi cerut serviciilor de informatii. continuă pe Antena3

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Constanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgari

De cand il au primar pe Nicolae Robu, timisorenii au lasat-o mai moale cu Banatu-i frunceaInna renunta pentru o perioada sa mai puna poze pe Facebook: Mi s-a imbolnavit photoshop-istulConstanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgariANM a anuntat un cod de o culoare necunoscuta, despre care nimeni nu stie ce inseamnaMencinicopschi recomanda sa consumam margarina cu tot cu cutie: Acolo sunt toate vitaminele.

Mai multi suceveni suparati au oprit in trafic un TIR pentru ca soferul nu le-a adus pachetele din Italia

Un TIR a fost blocat, luni, pe o strada din municipiul Suceava de catre mai multi oameni nemultumiti ca soferul nu le-a adus pachetele pe care si le-au trimis din Italia, relateaza Mediafax.

TIR oprit in trafic de mai multi suceveni, suparati ca soferul nu le-a adus pachetele din ...

Mai multi suceveni nemultumiti ca nu le-au fost aduse pachetele pe care si le-au trimis din Italia au blocat, luni, in trafic, pe o strada din municipiul Suceava, un TIR cu care trebuiau sa le ajunga pachetele, scrie Mediafax. Potrivit Politiei Judetene Suceava, administratorul unei firme din comuna suceveana Fantanele ce se ocupa cu transportul intern si international de marfuri, a sesizat, luni, prin 112, ca in timp ce conducea un TIR al firmei a fost oprit pe strada Traian Vuia din .

REVISTA PRESEI: Guvernul sacrifica sanatatea romanilor pentru mai multi bani la buget.

Din Curentul aflam ca Guvernul sacrifica sanatatea romanilor pentru a avea mai multi bani la buget. Directiva europeana anti-tutun impune restrictii cu privire la comercializarea tigarilor cu arome si la aspectul pachetelor de tigari, insa Guvernul Romaniei nu sustine aceste modificari pentru ca au un impact negativ asupra bugetului, impactul pozitiv asupra sanatatii populatiei fiind ignorat, scrie Curentul. Calcule politice pe locul ca si vacantat la CC prin plecarea Divei la CEDO, .

Opozitia din Cehia cere demisia premierului si organizarea de alegeri anticipate

Coalitia de centru-stanga care conduce Opozitia ceha a cerut premierului Petr Necas sa-si depuna mandatul, dupa ce mai multi oficiali politici cehi din cadrul partidului de dreapta ODS al prim-ministrului au fost arestati in noaptea de miercuri spre joi, la Praga, intr-o operatiune intreprinsa de Unitatea de lupta impotriva crimei organizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )