Libnet.ro
UNICEF

10:15

SCANDAL diplomatic! Marea Britanie cere Rusiei extradarea a doi suspecti implicati in ATACUL CHIMIC

B1 B1,
SCANDAL diplomatic! Marea Britanie cere Rusiei extradarea a doi suspecti implicati in ATACUL CHIMIC

Marea Britanie doreste sa solicite Rusiei extradarea a doi barbati suspectati de atacul cu agentul neurotoxic Noviciok asupra fostului spion rus Sergei Skripal si a fiicei lui in orasul britanic. continuă pe B1

Marea Britanie doreste extradarea din Rusia a doi suspecti de atacul cu Noviciok n cazul Skripal

Marea Britanie doreste sa solicite Rusiei extradarea a doi barbati suspectati de atacul cu agentul neurotoxic Noviciok asupra fostului spion rus Sergei Skripal si a fiicei lui in orasul britanic Salisbury, a anuntat luni The Guardian, citand surse guvernamentale si de securitate, noteaza Mediafax.

Wizz Air, cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in Marea Britanie, in 2017

Wizz Air a fost cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in aeroporturile din Marea Britanie anul trecut, se arata intr-o investigatie. Compania a avut o intarziere de 23 de minute in 2017. Locul.

S-a stabilit de 40 de ani in Marea Britanie si a deschis o afacere de succes. Romanul angajeaza doar compatrioti: Ei muncesc din greu pentru a trimite banii peste hotare

Un patiser roman care traieste de aproape 40 de ani in Marea Britanie angajeaza numai romani pe care ii considera mult mai muncitori decat britanicii. Ovidiu Sarpe a fugit in 1979 din Romania, in timpul.

Ce se intampla cu muncitorii romani din Marea Britanie dupa Brexit

Acesta este cel mai dificil an, spune Alexandru Barbacaru, directorul Serviciului Est-Vest Services, o agentie romaneasca de ocupare a fortei de munca pentru lucratori temporari in Marea Britanie, intr-un interviu pentru The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )