Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie doreste extradarea din Rusia a doi suspecti de atacul cu Noviciok n cazul Skripal

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie doreste extradarea din Rusia a doi suspecti de atacul cu Noviciok n cazul Skripal

Marea Britanie doreste sa solicite Rusiei extradarea a doi barbati suspectati de atacul cu agentul neurotoxic Noviciok asupra fostului spion rus Sergei Skripal si a fiicei lui in orasul britanic Salisbury, a anuntat luni The Guardian, citand surse guvernamentale si de securitate, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

SCANDAL diplomatic! Marea Britanie cere Rusiei extradarea a doi suspecti implicati in ATACUL CHIMIC

Marea Britanie doreste sa solicite Rusiei extradarea a doi barbati suspectati de atacul cu agentul neurotoxic Noviciok asupra fostului spion rus Sergei Skripal si a fiicei lui in orasul britanic.

Wizz Air, cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in Marea Britanie, in 2017

Wizz Air a fost cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in aeroporturile din Marea Britanie anul trecut, se arata intr-o investigatie. Compania a avut o intarziere de 23 de minute in 2017. Locul.

S-a stabilit de 40 de ani in Marea Britanie si a deschis o afacere de succes. Romanul angajeaza doar compatrioti: Ei muncesc din greu pentru a trimite banii peste hotare

Un patiser roman care traieste de aproape 40 de ani in Marea Britanie angajeaza numai romani pe care ii considera mult mai muncitori decat britanicii. Ovidiu Sarpe a fugit in 1979 din Romania, in timpul.

Ce se intampla cu muncitorii romani din Marea Britanie dupa Brexit

Acesta este cel mai dificil an, spune Alexandru Barbacaru, directorul Serviciului Est-Vest Services, o agentie romaneasca de ocupare a fortei de munca pentru lucratori temporari in Marea Britanie, intr-un interviu pentru The Guardian.

GAFA DE PROPORTII la Ministerul Apararii din Rusia: O poza INDECENTA a ajuns pe contul de Instagram (FOTO)

Un selfie incendiar cu o femeie a fost postat pe contul de Instagram al Ministrului Apararii din Rusia. Astfel, internautii care au fost pe faza au salvat imaginea, inainte ca aceasta sa fie stearsa si au.

Accident teribil pe o sosea din Rusia. Cel putin sase moldoveni si-au pierdut viata - VIDEO

Sase moldoveni au murit intr-un groaznic accident, pe o sosea din Rusia. in total sunt opt morti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism, apoi a fost izbit de un camion, pe o sosea la sud de.

Business report:Tun imobiliar cu terenuri gratuite de la stat: Judetul Arad;Bomba ascunsa n Bugetul de Stat; Un patiser romn din Marea Britanie spune ca prefera angajatii romni n locul britanicilor

Romania, al noualea producator de bere din UE. Anul trecut o cantitate de peste 41 de miliarde de litri de bere continand. Cu autostrada la Curtea Constitutionala. Din cauza ca licitatiile pentru marile proiecte de infrastructura riscau sa fie blocate de.

HARD BREXIT, tot mai aproape. Divortul dintre Marea Britanie si UE se va finaliza, cel mai probabil, fara un acord

Varianta unui hard Brexit pare tot mai plauzibila, pe fondul tensiunilor dintre Regatul Unit si blocul comunitar. Ministrul britanic al comertului, Liam Fox, a estimat ca ipoteza iesirii Marii Britanii din UE.

Imagini incredibile din inchisorile din Rusia. Chinurile groaznice la care este supus un detinut - VIDEO 18+

Imagini incredibile au aparut in spatiul public, aratand care sunt tratamentele la care sunt supusi detinutii din inchisorile din Rusia. Publicatia Novaya Gazeta a prezentat imagini din interiorul unui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )