Libnet.ro
UNICEF

09:15

SCANDAL DITRAU. IPJ Harghita a deschis dosar penal in rem pentru incitare la ura sau discriminare

Antena3 Antena3,
SCANDAL DITRAU. IPJ Harghita a deschis dosar penal in rem pentru incitare la ura sau discriminare

Inspectoratul de Politie Judetean Harghita a deschis un dosar penal, in cazul Ditrau, pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare, dupa ce miercuri aproximativ 200 de localnici s-au adunat in fata primariei, nemultumiti ca o fabrica de paine din localitate a angajat doi muncitori din Sri Lanka, oamenii sustinand ca le este teama ca la ei in comuna sa nu vina migranti, care sa le impuna cultura lor si sa le puna in pericol siguranta. continuă pe Antena3

Politistii din Harghita au deschis dosar penal in rem dupa rascoala din comuna Ditrau

Inspectoratul de Politie Judetean Harghita a deschis un dosar penal in rem in cazul scandalului de la Ditrau - unde doi muncitori din Sri Lanka foto) au inflamat spiritele localnicilor - pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare. Pedeapsa pentru aceasta infractiune este de la sase luni la trei ani de inchisoare sau amenda.

Revolta de la Ditrau: Politia a deschis dosar penal in rem pentru incitare la ura sau discriminare CNCD se autosesizeaza dupa ce fabrica a anuntat ca ii scoate din productie pe cei doi muncitori din Sri Lanka - UPDATE

Politia Harghita a deschis un dosar penal pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare in cazul Ditrau, dupa ce cateva sute de localnici s-au revoltat nemultumiti ca o fabrica de paine din localitate a angajat doi muncitori din Sri Lanka, oamenii sustinand ca le este teama ca la ei in comuna sa nu vina migranti, care sa le impuna cultura lor si sa le puna in pericol siguranta. De asemenea, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii se autosesizeaza dupa ce patronii fabricii de paine au anuntat ca ii vor retrage pe cei doi singalezi din procesul de productie a painii. Cei doi muncitori din Sri Lanka, scosi din procesul de productie a painii Patronul brutariei le cere scuze localnicilorDirectoarea brutariei din Ditrau, dupa ce singalezii au fost scosi din productie: Localnicii nu vor sa accepte ca oameni dintr-o alta cultura sa faca painea lorPrimarul, dupa intalnirea localnicilor pe tema brutarilor din Sri Lanka: Am inceput cu o rugaciune sa putem rezolva problema pasnic si sa nu ne rada lumea Declaratii confuze legate de cei doi muncitori.

Dosar penal in cazul Ditrau: Politistii cerceteaza revolta impotriva muncitorilor din Sri Lanka drept incitare la ura

Politistii din Harghita au deschis un dosar penal pentru incitare la ura sau discriminare in cazul Ditrau, informeaza Agerpres. inca din zilele trecute, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean.

Istoria Constantei, pe mana Parchetului. Anchetatorii au deschis un dosar penal si au dispus oprirea sapaturilor

Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a intervenit in scandalul lucrarilor din centrul Constantei, lucrari ce au avut ca rezultat aruncarea la groapa de gunoi a mai multor vestigii arheologice.

Dosar penal pentru doi copii care au furat cornuri si lapte de la scoala

Dosar penal pentru doi copii dintr-o localitate brasoveana, de 7 si 11 ani, care au furat de la scoala cornuri, lapte si rechizite.

Tariceanu, suspect intr-un nou dosar penal. Ce acuzatii i se aduc

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu este cecetat intr-un nou dosar penal. El a declarat ca va face precizari despre acest caz dupa ce va consulta materialul intocmit de procurori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )