Libnet.ro
UNICEF

11:30

Scandal intre romanii din Marea Britaniepe donatiile pentru repatrierea unei tinere care a murit in Scotia

Adevărul Adevărul,
Scandal intre romanii din Marea Britaniepe donatiile pentru repatrierea unei tinere care a murit in Scotia

Administratorii unui grup de Facebook dedicat romanilor din Marea Britanie au incercat sa stranga bani pentru repatrierea cadavrului unei femei din Arad care a decedat in Scotia, dar i-au inapoiat donatorilor dupa un scandal cu sotul raposatei. continuă pe Adevărul

O tanara din Marea Britanie, stupefiata de cadoul pervers primit din partea sotului sau

O femeie din Marea Britanie a avut parte de un cadou foarte neobisnuit din partea sotului sau, chiar de ziua ei. Acesta s-a gandit sa-si surprinda sotia cu o partida de sex in trei, cu inca un.

Doliu in familia regala din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a este devastata de durere

Doliu in familia regala din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a este devastata de pierderea verisoarei sale Margaret Rhodes. Aceasta a murit la varsta de 91 de ani. Regina este foarte afectata,.

Grecia este ingrijorata de amenintarile Turciei: Tara noastra nu vrea ca acordul dintre UE si Turcia, un obstacol pe ruta de migratie din Marea Egee, sa isi parda valabilitatea

Ministrul-adjunct al Apararii din Grecia, Dimitris Vitsas, si-a exprimat, vineri, ingrijorarea fata de amenintarea Turciei privind deschiderea frontierelor sale pentru a le permite refugiatilor si migrantilor sa se indrepte spre Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )