Libnet.ro
UNICEF

09:30

O tanara din Marea Britanie, stupefiata de cadoul pervers primit din partea sotului sau

B1 B1,
O tanara din Marea Britanie, stupefiata de cadoul pervers primit din partea sotului sau

O femeie din Marea Britanie a avut parte de un cadou foarte neobisnuit din partea sotului sau, chiar de ziua ei. Acesta s-a gandit sa-si surprinda sotia cu o partida de sex in trei, cu inca un. continuă pe B1

Doliu in familia regala din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a este devastata de durere

Doliu in familia regala din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a este devastata de pierderea verisoarei sale Margaret Rhodes. Aceasta a murit la varsta de 91 de ani. Regina este foarte afectata,.

Scandal intre romanii din Marea Britaniepe donatiile pentru repatrierea unei tinere care a murit in Scotia

Administratorii unui grup de Facebook dedicat romanilor din Marea Britanie au incercat sa stranga bani pentru repatrierea cadavrului unei femei din Arad care a decedat in Scotia, dar i-au inapoiat donatorilor dupa un scandal cu sotul raposatei.

Jaguar Land Rover va crea 10.000 de locuri de munca in Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover JLR) intentioneaza sa creeze 10. 000 de locuri de munca in Marea Britanie si sa produca vehicule electrice in Midlands, incurajat de promisiunea Guvernului de a stimula dezvoltarea bateriilor si a masinilor prietenoase cu mediul, transmite Reuters.

Grecia este ingrijorata de amenintarile Turciei: Tara noastra nu vrea ca acordul dintre UE si Turcia, un obstacol pe ruta de migratie din Marea Egee, sa isi parda valabilitatea

Ministrul-adjunct al Apararii din Grecia, Dimitris Vitsas, si-a exprimat, vineri, ingrijorarea fata de amenintarea Turciei privind deschiderea frontierelor sale pentru a le permite refugiatilor si migrantilor sa se indrepte spre Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )