Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la mitingul diasporei de la Chisinau! Armand Gosu: Plahotniuc ii da lectii lui Dragnea (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Scandal la mitingul diasporei de la Chisinau! Armand Gosu: Plahotniuc ii da lectii lui Dragnea (FOTO, VIDEO)

Mitingul diasporei ce urmeaza sa inceapa duminica de la ora 14 in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau provoaca mare suparare in randul oligarhului Vladimir Plahotniuc si a pro-rusilor. in. continuă pe B1

Violente la mitingul Diasporei: jandarmii s-au blindat legal sub fusta prefectului

Modul in care a intervenit Jandarmeria la mitingul diasporei starneste in continuare controverse aprinse. Brutalitatea jandarmilor, desi contravine flagrant regulilor prevazute de Ghidul de interventie profesionala, este totusi acoperita de lege. Mai mult, din cauza violentelor inregistrate in Piata Victoriei, nu mai era necesar un ordin aprobat de prefect.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei: Jandarmii nu au gresit cu nimic

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei.

A explodat numarul de plangeri depuse la Parchetul General: Sute de persoane se plang ca au fost victime ale violentelor de la mitingul diasporei

Nu mai putin de 651 de plangeri penale au fost inregistrate pana joi la Parchetul General avand ca subiect violentele de la mitingul diasporei din 10 august. in urma activitatilor desfasurate pana.

Seful Brigazii speciale de jandarmi, colonelul Catalin Paraschiv, audiat la Parchetul General in dosarul Violentele de la mitingul diasporei

Colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmerie a fost audiat joi la Parchetul General in dosarul ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Mi-am asumat riscul in momentul in care mi-am condus oamenii fara niciun fel de problema, a declarat acesta cand a ajuns la Parchet.

Opinia unui expert: jandarmii nu ar fi intervenit brutal la mitingul diasporei fara ordin politic

Modul in care a intervenit Jandarmeria la mitingul diaspora continua sa fie in topul temelor abordate pe internet. Radu Burnete, specialist in public affairs in cadrul Consiliului Investitorilor Straini, spune intr-o postare pe Facebook ca ofiterul de legatura pe probleme de ordine publica al unei ambasade europene la Bucuresti i-a marturisit ca jandarmii romani nu ar fi intervenit in modul pe care au facut-o fara ordin politic.

O noua persoana a fost retinuta in dosarul violentelor de la mitingul diasporei. De ce este acuzat barbatul

Un barbat a fost retinut joi in dosarul deschis privind agresarea celor doi jandarmi din timpul mitingului diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Acesta a fost identificat alaturi de un alt suspect de catre.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )