Libnet.ro
UNICEF

01:05

SCANDAL pentru voturile din DIASPORA! PSD-istul Catalin Radulescu cere ANULAREA alegerilor prezidentiale si anunta ca face plangere la DNA (VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL pentru voturile din DIASPORA! PSD-istul Catalin Radulescu cere ANULAREA alegerilor prezidentiale si anunta ca face plangere la DNA (VIDEO)

DeputatulPSDCatalin Radulescu a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de pe B1 TV ca va face plangere la DNA pentru fraudarea alegerilor. PSD-istul vrea anularea alegerilor,. continuă pe B1

Alegeri Prezidentiale 2019. Votul din diaspora Live Update: rezultate, prezenta la vot, exit-poll

Romanii din diaspora vor putea sa voteze, in cadrul alegerilor prezidentiale, timp de 3 zile. Este o premiera pentru cei care locuiesc in strainatate si doresc sa isi exercite acest drept. Alegatorii din diaspora pot sa voteze pentru primul tur al prezidentialelor in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie 2019. Regula celor trei zile .

Prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora se pregatesc sa mearga la urne. Unde sunt cele mai multe sectii de votare

Prezidentiale 2019. Mai sunt doar cateva ore si romanii din Diaspora vor merge la urne. Pentru prima oara, romanii din strainatate sunt asteptati la vot timp de trei zile: pe 8, 9 si 10 noiembrie. Pentru.

Cand se deschid sectiile de votare din diaspora la Alegerile Prezidentiale. Vezi orarul in functie de fiecare tara in parte

Cand se deschid sectiile de votare destinate celor peste 3 milioane si jumatate de romani din strainatate? Pana la 1 noiembrie, pentru votul prin corespondenta s-au inscris doar 41. 000 de romani. Pe de alta parte, spre deosebire de orice alt scrutin precedent, prezidential sau parlamentar, diaspora va avea trei zile de vot la dispozitie, in .

Alegeri prezidentiale 2019 - tot ce trebuie sa stii in strainatate, romanii pot vota incepand de vineri Harta sectiilor de votare din diaspora

Romanii merg duminica la vot pentru alegerea presedintelui, pentru un mandat de 5 ani. Pentru prima data, pentru a fi evitate cozile interminabile de la sectiile de votare din diaspora, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota, incepand de maine, 8 noiembrie, de la ora 12. HotNews. ro prezinta tot ce trebuie sa stii despre alegeri.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Numerele si zilele norocoase la Loto pentru nativii din zodia Balanta

Numerele si zilele norocoase la Loto pentru nativii din zodia Balanta Pentru a intocmi un bilet este nevoie ca balanta sa faca echipa cu nativii din zodia Taur si din Scorpion. Daca sunteti nascuti intre 2.

Stefan Banica Jr si Oana Sarbu, platiti regeste pentru rolurile din Liceenii. Cum au cheltuit banii

Stefan Banica Jr si Oana Sarbu au cunoscut celebritatea dupa ce au jucat in Liceeni, filmul care a schimbat o generatie si care inca mai este privit cu sufletul la gura de foarte multi nostalgici. Cei doi actori au primit o suma mare de bani pentru vremea respectiva, dar ceea ce a contat cu adevarat .

ASTEPTAT SA FIE APLICAT, LA NOI, DE LA FINALUL LUI 2019 Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun - operational din 31 octombrie

Asteptat sa devina operational, in tara noastra, la finalul anului 2019, sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun tigarete si tutun de rulat) a devenit disponibil mai devreme, respectiv incepand cu data de 31 octombrie 2019, subliniaza Mihai Petre, Director, Comert International, EY Romania.

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun a devenit operational

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun tigarete si tutun de rulat) a devenit disponibil mai devreme, incepand cu data de 31 octombrie 2019, desi era asteptat sa devina operational in Romania la finalul anului 2019, se arata intr-un comunicat EY.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )