Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun a devenit operational

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun a devenit operational

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun tigarete si tutun de rulat) a devenit disponibil mai devreme, incepand cu data de 31 octombrie 2019, desi era asteptat sa devina operational in Romania la finalul anului 2019, se arata intr-un comunicat EY. continuă pe Ziarul Bursa

Trasabilitatea tutunului a devenit complet operationala in Romania

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun tigarete si tutun de rulat) a devenit disponib.

Una dintre primele Ordonante de Urgenta ale noului Guvern: Garantarea unor plati compensatorii pentru minerii din Valea Jiului

Noul premier, Ludovic Orban, a anuntat luni seara ca una dintre primele Ordonante pe care le va aproba Guvernul pe care il conduce se refera la minerii blocati in subteran. Trebuie prelungita ordonanta sau, ma rog, adoptata Ordonanta, astfel incat sa nu le mai punem in pericol sanatatea si viata. Actul normativ la care face referire Orban este cerut de minerii care s-au blocat in subteran la Paroseni si Uricani, in urma cu o saptamana. Ordonanta de Urgenta ar urma sa prevada acordarea unor plati compensatorii pentru minerii care vor ramane fara locuri de munca.

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

DONALD TRUMP: O majoritate furioasa va vota pentru inlaturarea din functie a multor democrati

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca o majoritate furioasa de votanti americani il va sustine in timpul anchetei pentru destituire declansata de democrati in Congresul SUA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )