Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scandal politic urias in Franta: Premierul Edouard Philippe si inca doi ministri au fost exclusi din Partidul Republican

B1 B1,
Scandal politic urias in Franta: Premierul Edouard Philippe si inca doi ministri au fost exclusi din Partidul Republican

Alegerea lui Emmanuel Macron de a il numi pe Edouard Philippe premier a starnit un scandal in interiorul Partidului Republican, condus de fostul presedinte Sarkozy. Acestia s-au simtit tradati de. continuă pe B1

Emmanuel Macron si-a desemnat premierul: Edouard Philippe va conduce guvernul francez

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a luat prima decizie dupa ce a fost investit duminica in functia de sef de stat. Macron l-a desemnat luni pe primarul din Le Havre, Edouard Philippe drept pr.

Premierul francez Edouard Philippe si doi dintre ministrii cabinetului sau au fost exclusi din partidul Republicanii

Premierul Frantei, Edouard Philippe, alaturi de ministrul sau al Economiei, Bruno Le Maire, si cu cel de Finante, Gerald Darmanin, au fost exclusi din partidul de dreapta Republicanii, condus de fostul presedinte Nicolas Sarkozy, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Noul premier francez Edouard Philippe, exclus din partidul Republicanii

Noul premier francez, Edouard Philippe, a fost exclus astazi din partidul de dreapta Republicanii Les Republicains), condus de fostul presedinte Nicolas Sarkozy, relateaza AFP.

Prim-ministrul Frantei, Edouard Philippe, a prezentat componenta noului sau Cabinet, format doar din 18 ministri

Prim-ministrul Franei, Edouard Philippe, si-a prezentat Cabinetul, in care sunt inclusi reprezentanti ai partidelor de stanga, dreapta, centru si ai ecologistilor, noteaza site-ul Le Figaro.

Edouard Philippe este noul premier al Frantei

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit, luni, noul premier al Frantei, a anuntat secretarul general al Elysee.

Edouard Philippe va fi numit premier de Emmanuel Macron

Emmanuel Macron il va nominaliza pentru functia de premier pe Edouard Philippe, anunta AFP. Deputat al Republicanilor, acesta este considerat un apropiat al lui Alain Juppe, potrivit Le Figaro.

Edouard Philippe a fost nominalizat pentru functia de prim ministru de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron

Noul presedinte francez Emmanuel Macron a numit luni in functia de premier un deputat al dreptei moderate, Edouard Philippe, a anuntat secretariatul general al presedintiei, citat de AFP.

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit noul premier al Frantei

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit astazi noul premier al Frantei, a anuntat secretarul general al Elysee.

Franta are un guvern format din 18 ministri

Presedintia franceza a anuntat miercuri componenta viitorului guvern. Noul Executiv il va avea in frunte pe premierul Edouard Philippe si va fi format din 18 ministri si patru secretari de stat, selectati atat din spectrul stangii, dar si al dreptei si centrului politicii franceze.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )