Libnet.ro
UNICEF

06:30

Scandal la Primaria Sectorului 1. Edilul Dan Tudorache vrea sa dea 10 milioane de lei din buget pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Antena3 Antena3,
Scandal la Primaria Sectorului 1. Edilul Dan Tudorache vrea sa dea 10 milioane de lei din buget pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut introducerea suplimentara pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului Local a unui proiect de hotarare prin care se acorda 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului din bugetul primariei. continuă pe Antena3

Scandal la Primaria Sectorului 1 pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Clotilde Armand: Vrem dezbatere publica

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut introducerea suplimentara pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului Local a unui proiect de hotarare prin care se acorda 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului din bugetul primariei.

Dan Tudorache vrea sa dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut ca ordinea de azi a sedintei Consiliului Local sa fie suplimentata cu un proiect de hotarare prin care sa se acorde zece milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Darnicia lui Tudorache: Primaria Sectorului 1 va aloca bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului (VIDEO)

Primarul Sectorului 1 este tare darnic cu bisericile, mai ales ca nu da de la el, ci din banii publici. Dan Tudorache a hotarat sa dea 10 milioane de lei din bugetul sectorului pentru Catedrala Mantuirii.

Dan Tudorache: Patriarhia BOR a cerut tuturor primariilor de sector cate 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, vineri, ca Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane si Patriarhul Daniel au solicitat oficial suma de 10 milioane de lei pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului, iar o astfel de cerere a fost facuta catre toti primarii de sector, consilierii PSD de la Sectorul 1 asumandu-si sa inainteze aceasta propunere printr-un proiect, in sedinta de Consiliu Local.

Dupa Marean Vanghelie, potopul: Actualul primar reclama nereguli grave gasite la Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Dezastru la primaria Sectorului 5 dupa mandatele lui Marian Vanghelie, acuza actualul primar Daniel Florea. Social democratul spune ca banii din bugetul local erau cheltuiti pe baza unor simple cereri, ca existau.

Revista Presei: Proiectul de OUG privind votul romanilor din Diaspora; artificierul de la Colectiv, chemat la audieri; director de la Primaria Sectorului 2, cercetat de ANI

Proiectul de OUG privind votul romanilor din Diaspora a fost pus in dezbatere publica, artificierul de la Colectiv a fost chemat la audieri, iar un director din cadrul Primariei Sectorului 2 este cercetat penal acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile [].

Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un milion de lei, potrivit unui comunicat al ANI.

Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un milion de lei, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )