Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scandal de proportii in cartierul Ferentari din Capitala. Certaretii nu s-au calmat decat dupa ce oamenii legi au folosit gaze lacrimogene (VIDEO)

B1 B1,
Scandal de proportii in cartierul Ferentari din Capitala. Certaretii nu s-au calmat decat dupa ce oamenii legi au folosit gaze lacrimogene (VIDEO)

Scandal de proportii in cartierul Ferentari din Capitala. Mai multi politisti care au mers in zona pentru aplanarea unui conflict au injurati de localnici. Certaretii nu s-au calmat decat dupa ce oamenii le. continuă pe B1

Scandal se proportii in cartierul Ferentari din Capitala. Certaretii nu s-au calmat decat dupa ce oamenii legi au folosit gaze lacrimogene (VIDEO)

Scandal se proportii in cartierul Ferentari din Capitala. Mai multi politisti care au mers in zona pentru aplanarea unui conflict au injurati de localnici. Certaretii nu s-au calmat decat dupa ce oamenii le.

Traficul din Capitala, din ce in ce mai aglomerat. Soferii, opriti de politisti pentru control

Traficul din Capitala devine din ce in ce mai aglomerat. Daca la inceputul starii de urgenta se putea ajunge dintr-un capat in altul al Bucurestiului in aproximativ jumatate de ora, acum situatia s-a schimbat. Numarul masinilor a crescut foarte mult.

Gabriela Firea propune redeschiderea parcurilor din Capitala Locurile de joaca vor ramane inchise

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca ia in discutie foarte serios redeschiderea parcurilor din Bucuresti si ca va face aceasta propunere Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta. Ea afirma ca locurile de joaca vor ramane inchise in prima etapa.

Gabriela Firea: Luam in discutie redeschiderea parcurilor din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca parcurile din Bucuresti ar putea fi redeschise dupa 15 mai, dar cu anumite restrictii.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )