Libnet.ro
UNICEF

23:45

Traficul din Capitala, din ce in ce mai aglomerat. Soferii, opriti de politisti pentru control

Antena3 Antena3,
Traficul din Capitala, din ce in ce mai aglomerat. Soferii, opriti de politisti pentru control

Traficul din Capitala devine din ce in ce mai aglomerat. Daca la inceputul starii de urgenta se putea ajunge dintr-un capat in altul al Bucurestiului in aproximativ jumatate de ora, acum situatia s-a schimbat. Numarul masinilor a crescut foarte mult. continuă pe Antena3

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Gabriela Firea: Luam in discutie redeschiderea parcurilor din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca parcurile din Bucuresti ar putea fi redeschise dupa 15 mai, dar cu anumite restrictii.

Gabriela Firea propune redeschiderea parcurilor din Capitala Locurile de joaca vor ramane inchise

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca ia in discutie foarte serios redeschiderea parcurilor din Bucuresti si ca va face aceasta propunere Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta. Ea afirma ca locurile de joaca vor ramane inchise in prima etapa.

Fostii presedinti polonezi, printre care si Lech Walesa, boicoteaza pseudo-alegerile prezidentiale din 10 mai

Toti fostii presedinti si majoritatea fostilor premieri din Polonia au declarat ca se opun organizarii alegerilor prezidentiale prevazute pentru 10 mai, considerandu-le un pseudo-scrutin, intr-o scrisoare comuna publicata joi in presa poloneza, potrivit Agerpres.

Din 4 mai se reiau activitatile de comert cu amanuntul in R. Moldova

Activitatile de comert cu amanuntul a tuturor tipurilor de marfuri si produse vor fi reluate din 4 mai. Exceptie vor face unitatile comerciale amplasate in centre comerciale, in piete, inclusiv piete auto, in aeroporturile si porturile internationale si in punctele internationale de trecere a frontierei de stat. Decizia a fost luata la sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale din 29 aprilie, transmite IPN.

CORONAVIRUS. Dupa starea de urgenta, din 15 mai ar putea fi instituita starea de alerta. Ce interdictii vor fi mentinute (VIDEO)

La finalul starii de urgenta generata de pandemia de coronavirus, pe 15 mai, Romania ar putea trece la starea de alerta. Potrivit unor surse guvernamentale citate de B1 TV, masura ar putea sa fie luata pentru a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )