Libnet.ro
UNICEF

12:45

Scandal in PSD II. Cine ar putea pleca din Guvernul Tudose. Iata numele care se regasesc pe lista neagra a premierului

Antena3 Antena3,
Scandal in PSD II. Cine ar putea pleca din Guvernul Tudose. Iata numele care se regasesc pe lista neagra a premierului

Bate vant de remaniere in Guvernul Tudose. Mai multi ministri sunt pe picior de plecare dupa ce un sondaj de opinie a aratat o prabusire a increderii romanilor in executiv. continuă pe Antena3

Cine ar putea pleca din Guvernul Tudose. Iata numele care se regasesc pe lista neagra a premierului

Bate vant de remaniere in Guvernul Tudose. Mai multi ministri sunt pe picior de plecare dupa ce un sondaj de opinie a aratat o prabusire a increderii romanilor in executiv.

Firmele a opt ministri din Guvernul Tudose si ale lui Tariceanu nu au aplicat pentru split TVA - Raluca Turcan

Vicepresedintele PNL Raluca Turcan anunta intr-o postare pe Facebook ca firmele in care 8 ministri sunt actionari nu au aplicat pentru plata defalcata a TVA, masura luata chiar de guvernul Tudose. Turcan denunta o schizofrenie guvernamentala.

Liviu Dragnea si Marius Pieleanu: Sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Guvernul Tudose nu a fost comandat de PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, si sociologul Marius Pieleanu au declarat luni ca sondajul Avangarde prezentat vineri de Pieleanu la Antena 3 nu a fost comandat de PSD. Reamintimc a sondajul arata o prabusire a increderii in guvernul Tudose in doar o luna.

Formula 1: Lewis Hamilton va pleca din pole-position in Marele Premiu al Japoniei

Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei si va pleca din pole-position in cursa care va avea loc duminica, de la ora 08:00 ora Romaniei). Britanicul va fi urmat pe grila de start de Sebastian Vettel ) si Daniel Ricciardo Red Bull).

Rasturnare de situatie: Cristian Pomohaci ar putea sluji din nou

Cristian Pomohaci ar putea sluji din nou. Fostul preot se pare ca are dreptul sa ceara o revizuire a pedepsei bisericesti peste un an, informeaza B1 TV. Omul nu trebuie omorat, i se da sansa sa.

VIDEO Split PSD, dupa 103 de zile cu Guvernul Tudose. Culisele sedintei in urma careia Dragnea si Tudose au mimat impacarea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost fortat de baronii Partidului Social Democrat sa accepte remanierea dorita de premierul Mihai Tudose. Acesta refuza sa puna umarul la salvarea liderului social democrat de justitie si intentioneaza sa debarce o serie de ministri apropiati de acesta, in frunte cu vicepremierul Sevil Shhaideh.

Varianta-surpriza in Guvernul Tudose. Cine i-ar lua locul lui Sevil Shhaideh

Vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit de Mihai Tudose ministru al Dezvoltarii dupa ce o va scoate din guvern pe Sevil Shhaideh, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei, scrie Hotnews. Dupa.

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Pop si Razvan Cuc. Cum au fost caracterizati cei doi ministri ai PSD de liderul PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a lansat intr-un atac foarte dur la adresa mai multor demnitari din Guvernul Tudose, fiind luati la tinta ministrii de de la Educatie si Transporturi, Liviu Pop, respectiv Razvan Cuc.

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Pop si a lui Razvan Cuc. Cum au fost caracterizati cei doi ministri ai PSD de catre liderul PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a lansat intr-un atac foarte dur la adresa mai multor demnitari din Guvernul Tudose, fiind luati la tinta in special ministrii de la Educatie si Transporturi, Liviu Pop, respectiv Razvan Cuc.

Dragnea este o vaduva neagra. Se indragosteste de fiecare premier, apoi ii omoara. Ironiile unui europarlamentar PSD despre criza interna din partid

Criza interna de la varful PSD intre presedintele partidului Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose este aspru criticata de europarlamentarul Catalin Ivan. Acesta aminteste de faptul ca in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )