Libnet.ro
UNICEF

10:00

Scandal in PSD din cauza lui Citu. Ciolacu schimba strategia si ar putea sa se ajunga la anticipate

Antena3 Antena3,
Scandal in PSD din cauza lui Citu. Ciolacu schimba strategia si ar putea sa se ajunga la anticipate

Votul pentru investirea guvernului Citu provoaca scandal in PSD. continuă pe Antena3

Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip. Ce acuzatii dure i se aduc

Felicia Filip este recunoscuta ca una din cela mai mari soprane ale scenei lirice romanesti, dar si ca promotoarea si managerul institutiei Opera Comica pentru Copii. De curand, insa, a intrat in vizorul iubitorilor de caini si s-a trezit intr-un adevarat scandal mediatic. Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip Felicia Filip a fost acuzata .

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Campionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

Turneul International Champions Cup 2020, amanat din cauza coronavirusului

Turneul International Champions Cup programat sa aiba loc in Asia in vara anului 2020 a fost anulat din cauza virusului COVID-19, scrie BBC News. Aceasta competitie cu meciuri amicale are loc in fiecare vara, in pauza dintre sezoane.

Care sunt efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti. Ce dificultati vor simti pacientii cu boli pulmonare cronice

Beatrice Mahler, managerul Institutui Marius Nasta, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

INSP: 49 de persoane au murit din cauza GRIPEI

Creste bilantul mortilor din cauza gripei. Potrivit Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul victimelor a ajuns la.

CORONAVIRUS |Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza virusului

Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza raspandirii coronavirusului. Producatorul american de echipament sportiv a luat decizia de a inchide temporar sediul din Hilversum Olanda) pentru.

Dragos Anastasiu: Un turist care cumparase o vacanta la Sovata a cerut agentiei banii inapoi, din cauza coronavirusului

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care a construit afaceri importante in turism si transporturi, spune ca nu a auzit de cazuri de agentii de turism din Romania care sa fie in pericol de faliment din cauza retragerii unor turisti pe fondul panicii create de noul coronavirus COVID-19, dar face apel la populatie sa nu intre in isteria mondiala.

MotoGP: Marele Premiu al Thailandei, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Thailandei la motociclism viteza, prevazut pe 22 martie, a fost amanat din cauza ep.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )