Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal cu sabii si topoare in campanie electorala, la Cernica. Oamenii primarului PNL, trimisi la bataie

Antena3 Antena3,
Scandal cu sabii si topoare in campanie electorala, la Cernica. Oamenii primarului PNL, trimisi la bataie

Caz socant in comuna Cernica din judetul Ilfov. A fost bataie cu sabii si topoare, in plina campanie electorala. Oamenii primarului PNL i-au luat la bataie pe adversari. continuă pe Antena3

Campanie electorala fara idei

Campania electorala pentru alegerea primarului general al Bucurestiului - care ar trebui sa dea tonul toamnei electorale care va culmina cu alegerile legislative de pe 6 decembrie - este extrem de saraca.

VIDEO Campanie electorala PSD cu un boxer xenofob: Sa va iau defunctii si pe voi pe muschiul cavernos cremaster!

Calin Marincus, boxerul xenofob care zilele trecute sabota o intalnire electorala a USR, face campanie electorala pentru PSD Cluj, aducandu-i ode presedintei PSD Cluj, Anca Ciubancan. in schimb, pentru USR-PLUS are un mesaj grobian transmis din fata Catedralei Mantuirii Neamului.

Rares Bogdan a rabufnit. Mesajul violent pe care l-a dat in plina campanie electorala

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat ca urmeaza o perioada care in cartile de istorie va fi trecuta ca lunga guvernare liberala deoarece va fi guvernarea ce va marca viata in bine. Rares Bogdan a rabufnit Astazi, europarlamentarul Rares Bogdan a precizat, la o manifestare electorala organizata in municipiul Reghin, ca unii alegatori vor fi .

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a facut si in conferinta de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul National Liberal. intrebat fiind ce asteapta de la PNL la aceste alegeri, seful statului a spus ca asteapta un rezultat record si ca PSD sa nu mai ocupe jumatate de tara in ceea ce priveste pozitiile din administratia locala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )