Libnet.ro
UNICEF

09:45

Scandal urias in PSD. Telefoanele rebelilor din partid, luate la control

Antena3 Antena3,
Scandal urias in PSD. Telefoanele rebelilor din partid, luate la control

Scene incredibile in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de vineri, in care s-au validat candidaturile din Congresul de sambata. in timpul sedintei, Liviu Dragnea si-a acuzat unii colegi ca dau i. continuă pe Antena3

PSD, in plin scandal inainte de Congres: Cine se lupta pentru functiile de conducere din partid(VIDEO)

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi.

CexN PSD a aprobat astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

ACTUALIZARE 13:30 Dragnea: Cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot, a anuntat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea. ------- *ACTUALIZARE 11:30 Liviu Dragnea: Voi propune in CEx sa validam si un dosar gol, sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea PSD ------- Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

CexN PSD discuta astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza vineri, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie. Pentru postul de presedinte executiv sunt trei candidati - Viorica Dancila, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, iar pentru cel de secretar general candideaza Marian Neacsu si Codrin Stefanescu. Decizia finala va fi luata prin vot la Congresul din 10 martie, scrie news. ro.

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

PARANOIA in CEx-ul PSD. Telefoanele contestatarilor lui Liviu Dragnea, verificate - surse (VIDEO)

Sedinta Comitetului Executiv National CEx) a PSD, in care au fost validate candidaturile pentru Congresul de sambata, a fost scena unor adevarate momente de paranoia privind scurgerea de.

Politic show: Congres PSD. Greii din partid care fac pasul in spate; Un copil i-a cerut explicatii ministrului Daea: Ati spus pe suprafete intinse, dar nu foarte mari. Pai cum?; Realitatea TV va lipsi de la congresul PSD. Motivul? Nu mai sunt locuri!

Cel mai performant primar de comuna din Romania, exclus oficial din PSD: M-au dat afara noaptea, ca hotii. Primarul din Ciugud afirma ca. PSD se apara: Realitatea TV nu a trimis solicitare pentru mini-studio la Sala Palatului. Purtatorul de cuvant al PSD.

Cei care critica actuala conducere a PSD fac parte din ea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca este o minciuna ce spun unii referitor la faptul ca acest Congres este organizat pentru a primi functii cei care ii sunt apropiati lui si pentru a scapa de cei care il critica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )