Libnet.ro
UNICEF

23:00

Barbatul acuzat ca a spanzurat un caine de o teava de gaze a fost arestat pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 Barbatul acuzat ca a spanzurat un caine de o teava de gaze a fost arestat pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului de 44 de ani retinut, duminica, sub banuiala ca a ucis un caine, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

A fost prins barbatul suspectat ca ar fi spanzurat un caine de o teava de gaze: Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de uciderea unui caine, gasit spanzurat, vineri, de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1, potrivit Directiei Generale a Politiei Mu.

Barbatul care a spanzurat un caine de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1 a fost retinut

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de uciderea unui caine, gasit spanzurat, vineri, de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1, potrivit Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti.

Caine gasit spanzurat de o teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei

Un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei, zona Universitate. Autoritatile ii cauta acum pe vinovati, care risca pana la un an de inchisoare. Ieri, 3 ianuarie.

Act de cruzime in Bucuresti: un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze Politistii fac cercetari

Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor, dupa ce un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei, au spus, pentru Mediafax, reprezentantii Politiei Capitalei.

Barbat retinut in cazul cainelui spanzurat de o teava de gaze dintr-un imobil din Capitala

Un barbat in varsta de 44 ani a fost retinut de politisti, el fiind suspectat in cazul cainelui gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei.

Barbatul care si-a omorat vecinul in noaptea de Revelion a fost arestat. IPJ Tulcea a dispus o ancheta interna

Barbatul si-a omorat vecinul cu mai multe lovituri de topor. Crima a fost sesizata politistilor chiar in noaptea de Revelion, in jurul orei 3.

Respectul golanilor fata de politistii de la tara: Dumnezeul ma-tii, te omor!. Ce a patit barbatul acuzat de ultraj

Un barbat de 32 de ani din judetul Iasi este judecat la Curtea de Apel Iasi pentru ultraj, intr-un dosar in care este acuzat ca i-a amenintat cu parul pe agentii de Politie care au vrut sa il interogheze intr-un dosar de talharie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )