Libnet.ro
UNICEF

21:45

A fost prins barbatul suspectat ca ar fi spanzurat un caine de o teava de gaze: Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore

B1 B1,
A fost prins barbatul suspectat ca ar fi spanzurat un caine de o teava de gaze: Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de uciderea unui caine, gasit spanzurat, vineri, de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1, potrivit Directiei Generale a Politiei Mu. continuă pe B1

Barbatul acuzat ca a spanzurat un caine de o teava de gaze a fost arestat pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului de 44 de ani retinut, duminica, sub banuiala ca a ucis un caine, transmite Agerpres.

Probleme cu legea pentru un membru din Guvernul Orban. Ce a facut dupa ce a fost prins baut la volan

Un membru din Guvernul Orban are probleme cu legea. Proaspat numit secretat de stat in Ministerul Transporturilor, a fost implicat intr-un accident de circulatie. Ce a facut dupa ce a fost prins baut la volan? S-a ales cu dosar penal. Un membru din Guvernul Orban a fost prins baut la volan Valeriu Lupu, numit nu .

Un secretar de stat de la Transporturi a fost prins baut la volan

Un secretar de stat de la Transporturi a fost prins baut la volan de politisti si s-a ales cu dosar penal.

Barbatul care a spanzurat un caine de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1 a fost retinut

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de uciderea unui caine, gasit spanzurat, vineri, de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1, potrivit Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti.

Caine gasit spanzurat de o teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei

Un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei, zona Universitate. Autoritatile ii cauta acum pe vinovati, care risca pana la un an de inchisoare. Ieri, 3 ianuarie.

Act de cruzime in Bucuresti: un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze Politistii fac cercetari

Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor, dupa ce un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei, au spus, pentru Mediafax, reprezentantii Politiei Capitalei.

Barbat retinut in cazul cainelui spanzurat de o teava de gaze dintr-un imobil din Capitala

Un barbat in varsta de 44 ani a fost retinut de politisti, el fiind suspectat in cazul cainelui gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei.

A fost prins si al treilea suspect al crimei din Capitala! Un barbat de 64 de ani ar fi fost ucis de chiriasi

Politia Capitalei a anuntat, joi seara, ca a fost capturat si al treilea suspect in cazul crimei din Bucuresti. Cu doar doua ore inainte, politistii de la Omoruri din Capitala prinsesera alti doi suspecti.

A fost prins si al treilea suspect al crimei de la Bucuresti

Politia Capitalei a anuntat, joi seara, ca a fost capturat si al treilea suspect in cazul crimei din.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )