Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scandalul de la Casa Regala continua! Tatal lui Meghan Markle a dezvaluit fotografii uluitoare cu fiica sa

Playtech Playtech,
Scandalul de la Casa Regala continua! Tatal lui Meghan Markle a dezvaluit fotografii uluitoare cu fiica sa

Dupa anuntul care a zguduit Casa Regala, acum ies la iveala informatii din trecutul Ducesei de Sussex. Cel care a facut acest lucru a fost chiar tatal ducesei. Scandalul de la Casa Regala continua Tatal lui Meghan Markle a inscenat anumite fotografii cu paparazzi care, mai apoi sa le publice in intreaga lume si vandute . continuă pe Playtech

Meghan Markle a distrus familia regala! Iata ce declara tatal vedetei!

Meghan Markle este atacata dur in aceasta perioada nu doar de straini care isi dau cu parerea despre viata ei, ci chiar de familia sa. Iata ce declara tatal si sora vedetei! .

Adevarul despre anuntul socant facut de Harry si Meghan. Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regala

Meghan Markle si Harry isi doresc o viata linistita, in care sa-si creasca fiul, pe micutul Archie, departe de scandalurile iscate in presa din Marea Britanie. Adevarul despre cine a initiat plecarea lor din Anglia si renuntarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Pana in momentul de fata s-a zvonit ca ar fi fost .

Tatal ducesei Meghan il critica din nou pe Harry si spune ca a fost gelos pe printul Charles

Thomas Markle 75 de ani), tatal ducesei Meghan, a acceptat contra-cost sa apara intr-un documentar in care a vorbit despre ruptura de fiica sa si nu a ratat ocazia de a-l critica pe printul Harry. De asemenea, barbatul a marturisit ca a fost gelos pe printul Charles, care i-a furat sansa de a-si conduce fiica la altar.

Cum au reactionat vecinii lui Meghan Markle, dupa ce s-a mutat impreuna cu Harry si Archie in Canada

Meghan Markle si Printul Harry s-au mutat in North Saanich, o statiune balneara din sudul Insulei Vancouver, Canada. Jurnalisti din intreaga lume au mers dupa ei pentru a surprinde modul in care se acomodeaza fostii membri ai Casei Regale a Marii Britanii, iar vecinii celor doi sunt nemultumiti de prezenta presei si cer sa fie .

Printul Harry si Meghan Markle ii ameninta pe ziaristi cu procese

Ducele si ducesa de Sussex ii ameninta cu plangeri penale pe ziaristii care au filmat-o pe Meghan Markle la plimbare, in padure, langa resedinta sa din Canada.

EXCLUSIV Testul de paternitate care a zguduit Casa Regala din Romania. Principele Nicolae, intalnire de gradul 0, dupa ce a aflat, oficial, ca are un copil

In 2015, purtatorul de cuvant al Casei Regale a Romaniei anunta ca Regele Mihai a decis sa il excluda din linia succesorala pe nepotul sau, Principele Nicolae, fara sa ofere detalii concrete despre motivele care au dus la luarea unei decizii atat de drastice. Testul de paternitate care a zguduit Casa Regala din Romania La .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )