Libnet.ro
UNICEF

21:30

Scandalul din Pro Romania continua. Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului

Hotnews Hotnews,
 Scandalul din Pro Romania continua. Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului

Acuzat de tradare, Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania, sugerand intr-o postare pe Facebook ca liderul partidului nu este sustinut de colegii din conducerea formatiunii. continuă pe Hotnews

Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania (surse)

Amenintati cu excluderile de catre Victor Ponta, prim vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu urmeaza sa demisioneze impreuna cu o parte dintre sefii de organizatii PRO Romania. Surse din interiorul PRO Romania au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci parlamentari Pro Romania care au votat sustinerea Guvernului Orban vor demisiona din partid, alaturi de prim vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Scandalul din Pro Romania continua. Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului.

Razbunarea lui PONTA! Cimpeanu si Constantin, suspendati din Pro Romania pentru ca au votat Guvernul Orban. Si ceilalti deputati tradatori au fost aspru PEDEPSITI

Se amplifica scandalul din Pro Romania. Biroul Executiv al partidului a decisca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin sa fie suspendati din Pro Romania pentru ca au votat guvernul Orban. De.

Tudose, dupa ce Ponta a spus ca nu pleaca din Pro Romania

Europarlamentarul Mihai Tudose a scris, marti, un nou mesaj pe Facebook, dupa ce Victor Ponta a spus.

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD. Surse din PNL spun ca cel putin opt parlamentari Pro Romania vor fi astazi in plen alaturi de cativa parlamentari PSD, in.

Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Victor Pontas-a declarat profund dezamagitdupa ce unii colegi din Pro Romania au decis sa sustina cabinetul Orban, la votul de investitura din Parlament. A trecut Guvernul PNL Orban Pro.

Daniel Constantin demisioneaza din Pro Romania, dupa ce a fost suspendat pentru ca a tradat partidul

Daniel Constantin, prim-vicepresedintele al Pro Romania, a anuntat ca va demisiona din toate functiile ca urmare a deciziei luate de Biroul Executiv al partidului de a-l suspenda pentru ca a tradat formatiunea s.

Tradatorul Daniel Constantin isi da demisia din Pro Romania

Daniel Constantin, prim-vicepresedintele al Pro Romania, a anuntat ca va demisiona din toate functiile ca urmare a deciziei luate de Biroul Executiv al partidului de a-l suspenda pentru ca a tradat formatiunea s.

Daniel Constantin, dupa ce a fost suspendat din Pro Romania: O sa imi prezint demisia din toate functiile

Daniel Constantin a anuntat ca va demisiona din toate functiile detinute in Pro Romania, precum si din cea de secretar al Biroului permanent al Camerei Deputatilor, si va discuta cu cei din partid la prima sedinta a forului statutar. El a precizat ca decizia suspendarii sale nu este una statutara, scrie Mediafax.

Mihai Tudose ii cere lui Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania. Scoala lui Dragnea

Vicepresedintele Pro Romania, Mihai Tudose, acuzat luni de Victor Ponta ca ar fi negociat atat cu PSD pentru reintrarea lui in partid, cat si cu PNL pentru sustinerea guvernului Orban, ii cere astazi acestuia sa demisioneaze de la sefia partidului. Tudose il critica pe liderul partidului ca la ultimele negocieri a mers fara o consultare si ca acestea au esuat. Totodata, acesta il aseamana pe Victor Ponta cu fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Victor Ponta: Mihai Tudose nu pleaca din Pro Romania ca sa nu piarda mandatul si banii de la Parlamentul European

Victor Ponta este in conflict deschis cu mai multi grei ai partidului, dupa ce unii parlamentari din Pro Romania au votat guvernul Orban. Fostul premier a amenintat ca ii va exclude pe toti cei care au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )