Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Victor Pontas-a declarat profund dezamagitdupa ce unii colegi din Pro Romania au decis sa sustina cabinetul Orban, la votul de investitura din Parlament. A trecut Guvernul PNL Orban Pro. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

Dosarele lui Victor Ponta, Dan Sova, Sebastian Ghita sau Viorel Hrebenciuc, pe masa judecatorilor

Completele de cinci judecatori de la Instanta Suprema iau, luni, in discutie apelurile din dosarele de mare coruptie ale DNA dar si a unor actuali si fosti oameni politici precum Victor Ponta, Dan Sova, Viorel.

MANDA, CATRE VICTOR PONTA: Lumea uraste tradatorii ca tine, Victor

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda ii transmite lui Victor Ponta, dupa ce acesta l-a acuzat ca a negociat revenirea lui Mihai Tudose in PSD, ca lumea uraste tradatorii ca el si oricat ar incerca acum sa faca pe domnisorul de pension, nu mai pacaleste pe nimeni. Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic si nu ti-a iesit, afirma Manda.

Claudiu Manda (PSD) ii raspunde lui Victor Ponta: Faci pe domnisorul de pension, dar nu mai pacalesti pe nimeni! Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic

Claudiu Manda, europarlamentar PSD, neagacaar fi negociat cu Mihai Tudose revenirea acestuia in PSD. el ii transmite liderului Pro Romania, Victor Ponta, ca tradatorii ca sunt urati de lume si.

Rares Bogdan il ataca pe Victor Ponta dupa ce acesta l-a acuzat pe Mihai Tudose de tradare

Fostul premier Mihai Tudose, care isi negociase cu Cladiu Manda revenirea la PSD, a negociat cu PNL pentru ca Pro Romania sa voteze favorabil investitura Guvernului Orban, acuza Victor Ponta, liderul formatiunii,.

VICTOR PONTA: Mergem mai departe - mai putini, dar fara vanzatori

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL.

Victor Ponta ii da afara din partid pe parlamentarii care au votat Cabinetul Orban: Pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca se desparte de parlamentarii partidului care nu au rezistat in fata presiunilor si au votat investirea Guvernului Orban si spune ca pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau.

Procurorii DNA cer anularea achitarii lui Victor Ponta

Procurorii DNA au solicitat luni la Curtea Supremaanularea sentintei de achitare in cazul inculpatilor judecati in dosarul Turceni-Rovinari: fostul premier Victor Ponta, fostul senator Dan Sova si fostii directori Laurentiu Graure, Laurentiu Ciurel si Dumitru Cristea. Cererea are la baza decizia recenta a CCR cu privire la completele de 3.

Barna: Victor Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca Victor Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate, referindu-se astfel la faptul ca mai multi parlamentari Pro Romania au anuntat ca vor vota pentru investirea Cabinetului Orban.

Dan Barna (USR): Victor Ponta a incercat sa fie jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate. Pro Romania, un partid de stransura facut din fosti membri PSD, in care dicteaza interesul personal (VIDEO)

Victor Ponta incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate, iar Pro Romania este un partid de stransura, a declarat Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )